Nu mai e mult şi vine luna martie. Şi dacă e martie, atunci nu are cum să lipsească târgul de carte! De ce? Pentru că e o tradiţie pe care Asociaţia “Libris Cultural“ şi partenerii săi au inaugurat-o acum 7 ani şi pentru că, evident, ne face mare plăcere să o ducem mai departe. Când ne apucăm de o treabă, vrem să iasă bine, aşa că am inceput deja pregătirile. E drept, criza economică nu s-a plictisit încă de noi dar nu vom lăsa asta să ne strice planurile. Vom aduce cât mai multe edituri şi case de discuri, cu  oferte cât mai variate, ca să nu rămână nimeni descumpănit.

Şi pentru că, în fiecare an, musafirii care ne-au călcat pragul au fost tot mai numeroşi, am căutat să fim cât se poate de ospitalieri. Târgul de la Braşov n-a fost niciodată doar o ocazie de a cumpăra cărţi şi muzică la preţuri potrivite (deşi ştim cât de pe gustul cititorilor este şi acest fapt), ci a fost un prilej de întâlnire între pasionaţii de cultură. De aceea, aşa cum v-am obişnuit şi la ediţiile trecute, ne vom îngriji de asigurarea unei ambianţe adecvate pentru evenimentul nostru preferat din an: nu vor lipsi discursurile, lansările şi surprizele. Şi nu vom uita să asortăm plimbarea printre cărţi cu ritmuri muzicale pe măsură. Artiştii promovaţi de “Libris Cultural“ vor fi şi anul acesta la datorie, gata să îi încânte pe melomani şi nu numai.
Cu gândul la voi şi la primăvară, de abia aşteptăm să vă întâlnim, în perioada 11-14 martie, la Aula Magna a Universităţii Transilvania, din centrul Brasovului.

targ carte si muzica international

4 Responses

  1. Felicitari pentru targ. Am insa o rugaminte. Puteti posta un program mai detaliat cu privire la lansarile ce se vor face la acest targ, si anume, ziua si ora?. Va multumesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *