Nu mai încăpem în depozit de bucurie! Gata cu înghesuiala din rafturi, gata cu prea frecventele stocuri minimale, gata cu turnuleţele de pachete, cât noi de înalte, aşezate lângă ieşire. În zilele care urmează suntem puşi pe fapte mari: relocăm depozitul, ne mutăm în casă nouă, asta ca să vedeţi cât de departe ne-a dus interesul şi fidelitatea de care aţi dat dovadă faţă de libris.ro.

Ne îngăduim puţin sentimentalism, în acest ceas al maturizării. Ne despărţim cu părere de rău de subsolul nostru simpatic; părăsim, în fond, „locurile copilăriei”, o copilărie care a fost tare scurtă, doar am crescut într-un an cât alţii în şapte. Aici s-a născut libris.ro, între rafturile „mici şi dese” dar întotdeauna pline. Aici, pe uriaşa masă de recepţionat şi împachetat marfa, odinioară atât de neîncăpătoare, v-am pregătit primele comenzi şi tot deasupra ei stăm astăzi, peste program, ca să putem onora puzderia de solicitări.

De ce să nu recunoaştem? Evoluţia rapidă a vânzărilor şi a popularităţii noastre ne-a luat prin surprindere, însă nu ne-a lăsat nepregătiţi, dimpotrivă ne-a entuziasmat şi ne-a ambiţionat. Sperăm că am luat aminte de o lecţie importantă: ca să rămâi profesionist şi credibil trebuie să-ţi adaptezi oferta interesului de care te bucuri. Şi pentru că tot mai mulţi dintre voi ne-aţi abordat cu încredere a venit momentul să ridicăm standardul. Ne mutăm într-o clădire cu etaj, mobilată cu rafturi moderne, echipată cu un sistem informatic performant şi, cel mai important, cu un spaţiu de depozitare extrem de generos. Spaţiu mai mare: iată cea mai preţioasă achiziţie pentru noi şi pentru voi: asta se traduce în cărţi mai multe şi mai variate.

Oferta noastră se va modifica substanţial. Ne vom strădui să aducem titluri mai vechi (că doar avem unde le pune) şi vom îmbogăţi fiecare categorie cu noutăţile pe care am fost nevoiţi să le trecem cu vederea, până acum. Numerele de telefon, adresele de e-mail şi promptitudinea cu care vă oferim asistenţă au rămas însă neschimbate. Libris.ro se simte bine sub noul acoperiş.

2 Responses

  1. Voi credeti ce sustineti? Cred ca va laudati,dar atentie ,trebuie sa si dovediti! Cu fapte nu cuvinte frumoase! Verificati…concurenta.Mai aveti mult pana…departe!
    Val-Bucuresti.

    1. Suntem deschisi la critica si sugestii. Din pacate, n-am reusit sa ne dam seama, din mesajul dumneavoastra de motivul exact al nemultumirii pe care ati exprimat-o. Credem ceea ce sustinem si sustinem doar ceea ce credem. De laudat ne laudam doar cu realizarile pe care le-am implinit. In rest ne exprimam intentii, planuri pe care dorim sa le ducem la bun sfarsit. Recunoastem ca mai avem… destule imbunatatiri de facut si ne bucuram de orice feedback care ne poate ajuta in acest sens. De aceea va invitam sa ne mai trimiteti observatii cat mai concrete pentru a le putea solutiona rapid si eficient. Multumim pentru ca ne cititi si va mai asteptam.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *