Dacă s-au încheiat sărbătorile, asta nu înseamnă că s-au terminat şi promoţiile. Dimpotrivă, pregătim oferte generoase, acum în miez de primăvară. Începem cu o editură care nu prea mai are nevoie de prezentare… e cea care a  format o generaţie de terapeuţi, care s-a  îngrijit de promovarea psihanalizei în România şi care a demonstrat că psihologia face parte din viaţa cotidiană a fiecăruia şi nu e doar un domeniu destinat exclusiv specialiştilor. Este editura care s-a preocupat de valorificarea şi promovarea literaturii cu tematică tabu, cenzurată din spaţiul cultural românesc zeci de ani. În fine este vorba de editura care, în ultima vreme,  ne-a pregătit să devenim degustători în ale băuturilor şi mâncărurilor de soi.  E vorba desigur, de EDITURA TREI.

În lunile APRILIE şi  MAI, absolut TOATE  titlurile Grupului Editorial Trei (adică Editura Trei şi Pandora M) beneficiază de o reducere de 20% !

Ne-am gândit că este cât se poate de prielnic să întâmpinăm primăvara cu o asemenea ofertă. De ce? Haideţi să vă ispitim puţin: Editura Trei tocmai a reluat tipărirea seriei de Opere Esenţiale ale lui Sigmund Freud (vol 1 – 11) şi a lansat şi o nouă colecţie intitulată „Acum pentru viitor”. Colecţia mizează  pe popularizarea rezultatelor contemporane din ştiinţele exacte şi umaniste şi îşi pregăteşte cititorii pentru reevaluarea răspunsurilor la întrebările fundamentale privitoare la tehnologie, comportament uman sau univers. Aceeaşi colecţie aduce în atenţia publicului o formă de consiliere reputată în occident, fără vizibilitate în România, care să ne ajute să ducem o viaţă mai echilibrată  şi mai plină de semnificaţie: este vorba de consilierea filosofică prezentată pe larg în volumul „Înghite Platon, nu Prozac”. Vă introducem în spiritul colecţiei „Acum pentru viitor”, prin recenzia volumului „Fizica Imposibilului„, scris de profesorul Michio Kaku. Pe lângă aceste noutăţi, aproape toate colecţiile cunoscute ale Editurii Trei au primit de asemenea întăriri.

Colecţia de Psihologie-Psihanaliză s-a îmbogăţit cu două noi titluri: Psihanaliza Copiilor (de Melanie Klein) şi Parapsihologia (Jane Henry), în vreme ce în seria Psihologie Practică  tocmai a apărut volumul Stările Sufleteşti (Cristophe Andre). Nici literatura n-a fost neglijată, la Editura Pandora M, în colecţia Funky Fiction este disponibilă Poveste din Las Vegas, iar în colecţia Fiction Connection ultimele noutăţi sunt: Vânătoarea de stele (Zoe Valdes), Aprilie în Paris (Michael Wallner) precum şi Prinţesa Gheţurilor (Camilla Lackberg – scriitoarea suedeză considerată drept cea mai reputată rivală a arhicunoscutului Stieg Larsson).

Aşadar, timp de două luni, pe libris.ro aveţi întâlnire cu trei domenii mari (psihologie, literatură, lifestyle) abordate în cele şapte colecţii ale Editurii Trei, cu un preţ redus cu 20%! Cumpărături plăcute!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *