Personalitati si atmosfera cu tinuta la lansarea de joi!

Rolul tot mai proeminent pe care îl joacă femeile în societatea românească reclamă o privire în oglindă stăruitoare şi semnificativă, care să răspundă nevoii pregnante de alcătuire a portretului feminin autohton. O astfel de identitate generică se poate proiecta, apelând la patru întrebări fundamentale, importante pentru existenţa umană în general: cât de bine mă cunosc şi mă accept? Ce reprezint pentru ceilalţi? Cărei meserii mi-am dedicat viaţa? În ce relaţie sunt cu divinitatea? Toate aceste raporturi esenţiale cu sinele, familia, profesia şi spiritualul călăuzesc răspunsurile celor şaptezeci de profesioniste remarcabile care au hotărât să se implice în proiectul derulat de Monica Tatoiu. Iar acest proiect, prin confesiunile curajoase pe care le adună, oferă repere solide şi interesante direcţii de analiză în discuţia actuală şi necesară despre avantajele şi dezavantajele faptului de a fi femeie în România contemporană.

JOI, 13 mai 2010, la ora 13, lansăm la Librăria Şt.O.Iosif, cartea coordonată de doamna Monica Tatoiu, „Cele patru dimensiuni ale feminităţii româneşti Volumul 1”.

Prezentatorii evenimentului vor fi: Monica Tatoiu (iniţiatoarea proiectului), Mariana Manta (membră AFAFCI Braşov), Ana Oniţă (Director General Libris Braşov) şi Doru Munteanu (preşedintele Uniunii Scriitorilor Filiala Braşov).

Atmosfera va fi întreţinută de poeziile recitate de actorul George Custură şi de acordurile naiului artistei Georgia Gulea.

Vă aşteptăm!

 

One Response

  1. Excelenta descriere a cartii, Sever Gulea. Este o carte scrisa de femei frumoase din care avem cu totii de invatat barbati si femei, deopotriva. In curand va incepe scrierea celui de al doilea volum al cartii, de catre alte doamne remarcabile.
    Va invitam la lectura.
    Bettina Binder-coordonator proiect

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *