Suntem în mijlocul verii şi avem mai mult timp pentru citit.  Fie că tragem cu ochiul spre un roman, între două vizite la muzeu, fie că ne lăfăim pe nisip, răsfoind o carte umoristică, fie că stăm cufundaţi în fotoliul preferat, acasă, cu un tom de 600-700 de pagini,  încercând să mai uităm de vremea capricioasă, e clar că în această perioadă nevoile de lectură cresc.

De aceea, mai toate editurile s-au îngriit să asigure o adevărată avalanşă publicistică în ultima lună, cu apariţii de ficţiune sau nonficţiune pentru toate gusturile. Şi cu toate acestea ceva pare să lipsească. Avem timp, avem cărţi pe piaţă dar nu ne e uşor să punem mâna pe tot ce ne-am dori. Economia te cam indispune, prin felul în care îşi strecoară nasul şi îţi pune piedici în relaţia pe care vrei să o dezvolţi cu lectura. Tocmai pentru ca recentul elan publicistic să nu se transforme  într-o expoziţie la care să participi doar dacă ai oarecare tendinţe masochiste, venim cu o oferta care să vă asigure că  librăriile nu vor deveni muzee…

Continuăm colaborareaa oportună cu Editura Trei… şi vă uşurăm şi calculele… de data asta nu mai trebuie să operaţi cu procente, ci trebuie doar să faceţi o adunare: cum sună 2+1? Cunoscut? Probabil, dar rezultatul nu e mai puţin îmbucurător. Trei sunt instanţele psihice freudiene, Trei este numele Editurii, trei este numărul de cărţi pe care îl primeşti deşi plăteşti doar două.

Timp de două luni (iulie şi august), la ORICARE DOUĂ CĂRŢI cumpărate care poartă sigla Grupului Editorial Trei (Editura Trei, Pandora M, Lifestyle), A TREIA este GRATUITĂ (se oferă gratuit cartea cu cel mai mic preţ).

Desigur că toate colecţiile Editurii Trei beneficiază de titluri noi. Câteva sugestii:

Colecţia Eroscop: Jurnalul unei femei adultere (Curt Leviant)

Colecţia de Psihologie şi Psihoterapie: Ataşamentul în psihoterapie (David J.Wallin), Clientul care m-a schimbat (Kottler, Carslon)

Colecţia Fiction Connection: Jurnalul albastru (James Levine)

Colecţia Psihologie Practică: Socrii toxici (Susan Forward, Dona Frazier)

Să nu uităm de un titlu de maximă importanţă pentru toţi cei care vor să studieze psihologia:  Ghidul viitorului student la psihologie

Nu putem să nu menţionăm şi o apariţie cu adevărat răsărită în peisajul editorial al ultimelor luni, o lucrare redactată de un specialist român,  în perimetrul filosofiei minţii care răspunde provocărilor eliminativismului materialist (poziţie care declară psihologia simţului comun drept inutilă şi propune debarasarea de ea): Mintea noastră familiară (Bogdan Creţu).

S-a lansat şi o nouă colecţie, la Editura Pandora M: REALITY SHOCK care vă oferă poveşti cu spioni, criminali, escrocherii şi investigaţii poliţiste… adevărate. Aflaţi mai multe despre culisele uneia din cele mai puternice organizaţii islamiste din Orientul Mijlociu în Fiul Hamasului (Mosab Hassan Youssef). Descoperiţi motivele criminale pe care le ascund cele mai respectabile chipuri în Crime (Ferdinand von Schirach). Exploraţi lovitura secolului de pe Wall Street, în  Secretele lui Madoff (Sheryl Weinstein).

Aveţi ce şi cum citi vara aceasta, căci lectura nu este doar un lux.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *