Straşnică veste primit-am de la marele demnitar al cetăţii de unde pornesc drumurile spre Cunoaştere şi Adevăr.  S-a dus vorba prin ţinuturi că s-ar pune la cale un nou turnir între librari, unul care se aşteaptă a fi şi mai breaz decât cela din anul pe care îl lăsarăm în urmă. Ş-apoi dacă în acel an ne-am dovedit destul de vrednici să zâmbim de pe un onorabil loc III, anul acesta om căuta să ajungem şi mai sus. Amu e drept, că n-om purta nici armuri, n-om călări nici cai şi nici nu ne-om împunge cu lăncile, dar ne vom trata aşa cum cere datina în orice întrecere, anume cavalereşte. Primit-am deja de la Heraldul care îşi cinsteşte cu prisosinţă titlul tot ce avurăm nevoie pentru a ne pregăti cu fală pentru onorabila înfruntare cu alte librării, din alte ţinuturi. Trecut-au două zile de când raftul nostru este gata sporit şi burduşit cu o mulţime de cărţi iar librarii noştri sunt dornici să vă poftească a zăbovi lângă volumele mustind de înţelepciune.  Ş-apoi întrecerea aista nu e în zadar, căci pentru ce atâta tevatură şi demonstraţie de iscusinţă, dacă nu pentru atâtea minţi iscoditoare însetate de cunoaştere care ne calcă pragul librăriei? Cu cât veţi deveni voi mai înţelepţi, îmbogăţindu-vă biblioteca cu cărţile de la Editura Herald pe care vi le punem la dispoziţie, cu atât mai aproape vom fi noi de victorie.

Noi am împlinit gătelile pentru întrecere (afişele, bulinele şi cataloagele o să vă îmbie la tot pasul), amu e musai să ne căutaţi şi să vă bucuraţi de reducerile de preţ pe care le oferim. Şi, slavă Domnului, că n-o fi cu bănat dacă după atâta popas printre paginile cărţilor veţi avea de gând să aşterneţi şi voi câteva cuvinte mai mintoase sau mai inimoase, le lăsaţi la librărie şi noi le vom trimite prin soli de încredere Heraldului care s-ar putea să vi le şi tipărească.

În perioada AUGUST – OCTOMBRIE, Editura Herald desfăşoară a doua ediţie a campaniei TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE. Librăria Şt.O.Iosif participă pentru a doua oară, după ce în 2009 a obţinut locul trei, Erika Răuţu dovedindu-se unul din cei mai iscusiţi librari ai ţării. Ca participant la această campanie, Librăria Şt.O.Iosif oferă 20% reducere pentru 20 din noutăţile Editurii Herald (reducere care se aplică în toate librăriile care s-au înscris în concurs) dar şi 20% reducere pentru 5 titluri aflate la promoţie exclusiv în Librăria Şt.O.Iosif din Braşov.

Acestea sunt: Coranul  , Cartea lui Enoh  , Cunoaşterea de sine  , Darul iubirii, Cartea Tibetană a Vieţii şi a Morţii

Reducerile sunt valabile doar pentru cărţile achiziţionate din Librăria Şt.O.Iosif din Braşov.

Librarul nostru desemnat să participe la concursul din acest an este Andreea Filip.

Te aşteptăm în librărie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *