Se încheie vacanţa, gata cu toropeala şi cu liniştea după-amiezelor dar şi cu vânătoarea răcorelilor nocturne la terase, gata cu plimbările în aerul blând al serii, gata cu excursiile furate la final de săptămână prin împrejurimile înverzite sau pe plajele pulsând de viaţă. Ghiftuiţi pentru încă un an cu amintiri frumoase, la fel de calde precum anotimpul din care au fost desprinse, ne pregătim   pentru un nou semestru de activităţi intense.

Septembrie începe blând, căldurile se domolesc, oraşele se aglomerează dar se şi colorează, revin la natura lor matinală zgomotoasă iar când şi copiii încep să se zărească la colţ de stradă şi de magazin, pregătindu-se pentru un nou an şcolar, devine tot mai clar că a venit toamna. Ne-am pregătit din vreme pentru acest moment.

La librăria Şt.O.Iosif dar şi pe ww.libris.ro punem la dispoziţie o ofertă generoasă de carte şcolară. Fie că e vorba de clasele primare, gimnaziale sau liceale, putem spune că recolta cunoaşterii la început de toamnă este bogată şi variată: manuale, caiete de lucru, culegeri de probleme şi de exerciţii de la cele mai importante edituri de pe piaţă. Iar generozitatea ofertei nu se referă doar la diversitatea conţinuntului, ci şi la preţurile avantajoase. Cunoaşteţi probabil maxima-program a curentului de arhitectură minimalist: mai puţin înseamnă mai mult. Noi  răsturnăm această maximă în avantajul vostru: mai mult înseamnă mai puţin. Aceasta înseamnă că oferim reduceri progresive: cu cât veţi comanda mai multă carte şcolară, cu atât veţi plăti mai puţin. Reducerile se aplică după cum urmează:

–         pentru comenzile între 100-500 de RON – 5%    7%

–         pentru comenzile între 500-1000 de RON – 7%   10%

–         pentru comenzile peste 1000 de RON – 10%    15%

Oferta de carte şcolară poate fi studiată, accesând categoria MANUALE ŞCOLARE de pe www.libris.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *