A sunat astăzi clopoţelul sau, după caz şi după posibilităţi, soneria, staţia radio şi toate acele mijloace familiare care anunţă reînceperea anului şcolar. Care e bilanţul zilei? Întâlniri cu colegii, impresii de vacanţă, câteva glume amicale cu profesorii, orarul pe a doua zi. N-aţi uitat nimic? Lista cu manualele de care aveţi nevoie în perioada imediat următoare. Nu-i nici o grabă, dacă n-a apărut până azi, poate că o pica mâine sau poate poimâine. Mai e timp până vineri să aflaţi care sunt materialele şcolare recomandate de profesorii pe care îi aveţi la clasă.

Mai sunt doar 4 zile până la debutul primei ediţii a TÂRGULUI MANUALELOR ŞCOLARE. Începând cu 17 septembrie, de la ora 10, vă aşteptăm la Teatrul Sică Alexandrescu din Braşov, cu o ofertă care creşte de la o zi la alta. Dacă până acum editurile Humanitas, ALL, Corint, Cd Press, Aramis, Niculescu erau deja prezente în librărie, de astăzi am răzbit şi cu preluarea materialelor sosite de la Editura Didactică şi Pedagogică, Ana, Carminis, Paralela 45, Vox, Mathpress şi nu numai. Mai sunt câteva zile, mai aşteptăm şi celelalte edituri care publică manuale… de data asta, porcul chiar se poate îngrăşa în Ajun.

Nu uitaţi să vă pregătiţi colecţiile de carte şcolară din anii precedenţi pe care să le aduceţi la târg pentru a beneficia de o reducere de 15% la cumpărăturile de carte până pe data de 30 octombrie. Nu uitaţi: Cărţile nu se prăfuiesc, se dăruiesc!

Cei nerăbdători sau cei care au deja lista completă cu necesităţi de carte şcolară, pot să ne acceseze pe manuale scolare sau la Librăria Şt.O.Iosif din Braşov, pentru a verifica disponibilitatea manualelor şi auxiliarelor dorite.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *