Am tot vorbit de începerea şcolii, de manuale şi culegeri, de reduceri pe măsură şi parcă ne-am cocoţat cam sus privirile, parcă  i-am cam trecut cu vederea pe cei mici de tot. Dar ce, numai şcoala are clopoţel? Grădiniţa nu are? Doar şcolarii au manuale?  Or fi cei de la grădiniţă  pici dar sunt la fel de voinici şi  cu siguranţă la fel de îndrăzneţi şi cu poftă de cunoaştere. Şi dacă de abia aşteaptă ziua în care vor purta ghizdanul, fie că sunt grupa mică, fie că sunt grupa mare, toţi preşcolarii trebuie să întâmpine ziua cea mare cum se cuvine, cu bastonaşele făcute şi de ce nu, chiar cu literele şi numerele frumos conturate şi recunoscute.

Şi cine să fie alături de cei mici şi curioşi, dacă nu o editură atât de cunoscută în rândul puştimii? Este vorba de Editura Egmont care a adus în România (acum mai bine de 15 ani) personajele Disney şi lumea minunată cu care au crescut deja câteva generaţii. În această lume fermecată jocurile şi învăţătura se amestecă pe nesmiţite şi provocarea exerciţiilor de scriere şi de aritmetică devine de-a dreptul amuzantă.

În luna octombrie, am pregătit o ofertă specială alături de Editura Egmont, adresată în special celor care se şi visează la şcoală. Colecţia Învaţă cu cu Disney beneficiază de o reducere de 15% la Librăria Şt.O.Iosif din Braşov. Belle, Peter Pan, Albă ca Zăpada, Aladin, Winnie şi nu numai vă invită să pătrundeţi în lumea cunoaşterii pe care cu siguranţă nu veţi mai dori să o mai părăsiţi.

4 răspunsuri

  1. Prin joaca, se invata!
    E bine pentru ca nu sunt neglijati copii si pentru asta Editura Egmont merita felicitari!

  2. Bună ziua. Aş dori să pot „răsfoi” materialele care mă interesează, în special auxiliarele pentru copiii de grădiniţă, pentru a mă convinge să cumpăr. Se poate acest lucru?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *