Prin lectură evadăm, dăm curs liber imaginaţiei şi ne delectăm estetic.  Dar nu citim doar de amorul artei. Pe cât de tare l-ar fi deranjat pe Oscar Wilde acest lucru (care era tare ironic la adresa celor care căutau să afle la ce servesc cărţile), istoria a dovedit că o carte poate avea un scop cât se poate de bine determinat, că poţi pleca de la o nevoie punctuală şi poţi să-i răspunzi prin intermediul unei cărţi… desigur, în acest caz nu mai vorbim neapărat de literatură (poate atunci Oscar Wilde nu se mai supără) ci mai degrabă de nonficţiune . De pildă, atunci când vrei să-ţi îmbunătăţeşti viaţa personală sau de cuplu, când vrei să te pregăteşti pentru o excursie de vis, când vrei să-ţi găseşti un hobby sau când vrei să îţi îngrijeşti corpul de unde să culegi cele mai rapide informaţii, dacă nu din cărţi?

Recuperând dimensiunea utilă a lecturii, Editura House of Guides vine în întâmpinarea tuturor celor care caută varietate şi îndrăzneală în viaţa de zi cu zi. Fie că e vorba despre machiaj, despre o viaţă de familie armonioasă, despre gestionarea timpului, educarea copiilor sau despre secretele bucătăriei, cărţile de la Editura House Of Guides vă amintesc că lectura la nevoie se cunoaşte.

Până pe 30 noiembrie, atât pe www.libris.ro , cât şi la Librăria Şt.O.Iosif din Braşov, cărţile de la Editura House Of Guides beneficiază de o reducere de 20%.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *