Iată că proiectul cultural care a relansat colecţia Biblioteca Pentru Toţi se apropie încet dar sigur de titlul cu numărul 100. Ar fi destul de redundant să mai întărim meritele şi semnificaţia acestui demers de amploare, de care nu au fost străini nici presa, nici distribuitorii de carte şi nici marile edituri. Desigur, dincolo de faptul că, sub o siglă care avea deja notorietate, o mulţime de opere mai mult sau mai puţin celebre ale autorilor români (ne)cunoscuţi publicului larg au reintrat în circuitul cultural firesc, proiectul Biblioteca Pentru Toţi a continuat eforturile de redefinire a accesibilităţii lecturii: ediţii de calitate, pe măsura scriiturilor publicate, la un preţ de invidiat.

Dacă e să răsturnăm una din legile lui Murphy putem spune că acolo unde lucrurile merg bine, ele pot merge şi mai bine, adică acolo unde se publică volume legate frumos la un preţ cât se poate de convenabil, tot mai e loc de o promoţie.

 

Până în luna decembrie, la oricare două cărţi din colecţia Biblioteca Pentru Toţi, publicate de Editura Litera, cumpărate din Librăria Şt.O.Iosif din Braşov, a treia este gratuită. Mai simplu spus: 2+1 – plăteşti două, a treia este gratuită.

Ce moment mai bun să cumpăraţi, dacă nu aţi făcut-o deja, Cireşarii lui Constantin Chiriţă, La Medeleni, de Ionel Teodoreanu sau Cronică de familie a lui Petre Dumitriu?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *