Iute a mai trecut vremea, de parcă ar fi gonit pe cei mai vrednici cai din ţinut şi ne-am şi trezit că întrecerea iscusinţei librarilor s-a săvârşit. Mare ne-a fost bucuria să aflăm că strădania noastră a dat roade şi că librarul nostru cârlionţat, Andreea Filip a izbândit şi a aşezat blazonul Librisului la loc de cinste, al doilea pe ţară.. Şi cum Heraldul e demnitar de cuvânt şi generos, a şi pus la cale o întâlnire straşnică, cu oameni de vază şi laude neprecupeţite, ca să-i înfăţişeze lumii pe harnicii învingători . Că doar aşa se cade, după mari încercări şi onorabile înfruntări să sărbătorim, să ne vedem la faţă şi să ne felicităm cavalereşte, ca să rămână pildă şi pentru anii care vor urma că sârgul librarilor nu este deloc zadarnic. La Târgul de Carte al Vremii, Heraldul a fost primitor şi s-a îngrijit ca totul să fie în bună rânduială şi mai ales n-a uitat că secretele meseriei şi iscusinţa se împărtăşesc de la maestru la discipol. Călăuzitorii Cunoaşterii şi ai Adevărului nu au dăruit doar Andreei Filip un trofeu şi un premiu, ci şi Erika Răuţu, librarul nostru câştigător de anul trecut a fost la rândul ei răsplătită pentru meşteşugul cu care şi-a pregătit ucenicul. Iscusinţa pe care Heraldul a răsplătit-o nu a fost doar cea a librarilor, ci şi a cititorilor, a celor curajoşi care au pus mâna pe condei şi au vorbit inspirat despre ei înşişi.

În perioada AUGUST- OCTOMBRIE 2010 Editura Herald a desfăşurat a doua ediţie a campaniei Te aşteptăm în librărie. Andreea Filip din partea Librăriei Şt.O.Iosif a fost cel de-al doilea librar iscusit din acest an şi şi-a ridicat premiul de la festivitatea care a avut loc la standul Editurii Herald, de la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus 2010.  Cu acelaşi prilej, Editura Herald a marcat şi încheiera campaniei Astăzi cititor, mâine scriitor, prin lansarea unei colecţii alcătuite din cele mai interesante eseuri trimise de cititori despre ce înseamnă să fii tu însuţi.

Mulţumim Editurii Herald pentru efortul de a evidenţia importanţa activităţii librarilor şi mulţumim tuturor cititorilor care ne-au susţinut şi care s-au înţelepţit cumpărând cărţile Editurii Herald de la Librăria Şt.O.Iosif din Braşov. Aşteptăm cu interes următoarea ediţie a concursului.

Şi pentru a ne arăta recunoştinţa faţă de cei care ne-au susţinut, cu îngăduinţa Editurii Herald, prelungim încă două luni reducerile de 20% la titlurile care au participat la campania Te aşteptăm în librărie 2010, de care puteţi beneficia dacă veţi vizita Librăria Şt.O.Iosif din Braşov.

One Response

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *