Primavara, nu mai vii?

A fost o zi de 1 martie destul de friguroasă, iernatică de-a dreptul am putea spune. Se pare că primăvara are de gând să-şi înceapă marea creaţie anuală, fără să ţină cont de calendar. Cu toate acestea, spiritul primăvăratic s-a simţit pe străzi,  la reverul hainei (sau la încheietura mâinii), acolo unde mărţişoarele şi bucheţelele de flori au exprimat entuziasmul (mai degrabă anticipativ, decât constatativ) faţă de revenirea la viaţă a naturii.

Şi pentru că în acest an, primăvara se dovedeşte un artist capricios şi are nevoie de mai multă încurajare, elevii clasei I C, de la Şcoala Generală Nr 13 Braşov, îndrumaţi de dna învăţătoare GABRIELA MOLDOVEAN au pregătit un simpozion, intitulat MĂRŢIŞOR-VESTITORUL PRIMĂVARII… doar, doar vom avea parte, măcar de 8 martie de zile blânde în ton cu sărbătoarea pe care o celebrăm

Zilele aniversare 20 de ani  Libris continuă cu un nou eveniment la care vă aşteptăm să participaţi JOI 3 martie 2011, începând cu ora 13, la Librăria Şt.O.Iosif din Braşov. Cântecul, poezia, creativitatea şi zâmbetele vor fi nelipsite!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *