A fost o zi de 1 martie destul de friguroasă, iernatică de-a dreptul am putea spune. Se pare că primăvara are de gând să-şi înceapă marea creaţie anuală, fără să ţină cont de calendar. Cu toate acestea, spiritul primăvăratic s-a simţit pe străzi,  la reverul hainei (sau la încheietura mâinii), acolo unde mărţişoarele şi bucheţelele de flori au exprimat entuziasmul (mai degrabă anticipativ, decât constatativ) faţă de revenirea la viaţă a naturii.

Şi pentru că în acest an, primăvara se dovedeşte un artist capricios şi are nevoie de mai multă încurajare, elevii clasei I C, de la Şcoala Generală Nr 13 Braşov, îndrumaţi de dna învăţătoare GABRIELA MOLDOVEAN au pregătit un simpozion, intitulat MĂRŢIŞOR-VESTITORUL PRIMĂVARII… doar, doar vom avea parte, măcar de 8 martie de zile blânde în ton cu sărbătoarea pe care o celebrăm

Zilele aniversare 20 de ani  Libris continuă cu un nou eveniment la care vă aşteptăm să participaţi JOI 3 martie 2011, începând cu ora 13, la Librăria Şt.O.Iosif din Braşov. Cântecul, poezia, creativitatea şi zâmbetele vor fi nelipsite!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *