Până mai săptămânile trecute, tot târgul vuia de oferte de sezon… de fapt, dacă stăm bine să socotim, din decembrie şi până în mai se ivesc mereu ocazii potrivite pentru a pregăti o promoţie, pentru a nu lăsa nici o sărbătoare ocolită de spirit festiv, de invitaţii care mai de care mai variate şi mai (ne)originale de a face cadouri. A fost Crăciunul, apoi a urmat luna iubirii, luna femeii, sărbătorile pascale şi în sfârşit şi Ziua Muncii (sărbătorită cum altfel, decât printr-o odihnă binemeritată). Acum că s-a încheiat chiar şi ziua bărbatului (o sărbătoare cu iz corect politic, de altfel), se pare că am intrat  în jumătatea de an mai săracă în festivităţi, când mai toţi comercianţii încep deja să-şi construiască poveştile campaniilor promoţionale în jurul singurului eveniment care a mai rămas de aşteptat cu nerăbdare: vacanţa de vară.

Parcă de abia ne-am întors din vacanţă, parca mai e mult pana la vară (şi multe grade Celsius, am putea adăuga). Până la urmă, chiar şi fără ocazii deosebite, poţi face cadouri (unii ar putea spune că tocmai atunci cand cadourile vin din senin, neanuntate de vreo conventie cunoscuta, ele sunt mai surprinzătoare şi mai plăcute.

De data asta, renunţăm la poveste şi la pretexte şi spunem pur şi simplu:

Pe toată durata lunii mai, doar pe www.libris.ro şi în Librăria Şt.O.Iosif din Braşov, toate titlurile Editurii Rao beneficiază de o reducere de 20%.

Numai bine, caci tocmai am primit

volumul 1 din JURNALUL lui WITOLD GOMBROWICZ,

CORESPONDENTA dintre ALBERT CAMUS si RENE CHAR,

ultimul roman de aventuri al lui Clive Cussler si o multime de thrillere pe toate gusturile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *