Mult ţi-au mai plăcut romanele cu Harry Potter. Ai aşteptat cu sufletul la gură apariţia unui nou volum, ai devorat paginile fiecărui capitol al poveştii de mai multe ori şi te-ai lăsat purtat pe tărâmurile fantastice ale Şcolii Hogwarts acolo unde, împreună cu Harry, Hermione şi Ron te-ai pregătit să-l înfrunţi pe lordul Voldermort. Apoi, coborând din sferele fantasyului , lăsând baghetele şi formulele magice la o parte, te-ai întors la şcoală, acolo unde problema matematice de la tablă sau colegii din clasele mai mari care te împingeau în pauze te-au readus în sfera unor aventuri mai cotidiene, mai pământene… e drept, uneori, o zi în şcoala generală, cu toate lucrările de control, toate simpatiile şi antipatiile între colegi se transformă adesea într-o grea încercare… ce faci când eşti ridiculizat la ora de sport? Ce faci când colegii populari te pun la zid? Ce te faci cu temele? Şi ce te faci… cu fetele? Dacă totul ţi se părea copleşitor, cred că ai început să răsufli mai uşurat de când citeşti seria JURNALUL UNUI PUŞTI. De la Greg ai aflat deja că nu contează cât de mic şi cât de neajutorat eşti, în lumea mare şi pestriţă a şcolii generale, atâta timp cât îţi păstrezi… isteţimea şi umorul.

Nici măcar când tatăl său vrea să îl schimbe pe Greg, să-l transforme într-un dur, într-un mic bărbăţel (imaginează-ţi cum ar fi să fii ameninţat că eşti trimis la şcoala militară), Greg va demonstra, în acest al treilea volum pe care îl aştepţi cu interes că puştii… rămân puşti, orice ai face.

Te aşteptăm la LIBRĂRIA ŞT.O.IOSIF din Braşov, SÂMBĂTĂ, 21 MAI, ora 11,  ca să fii primul care ia parte la cea de-a treia parte a aventurilor lui GREG HEFFLEY. Prin Editura Art îţi aducem JURNALUL UNUI PUŞTI: ULTIMA PICĂTURĂ şi decretăm ziua de 21 mai ZIUA PUŞTIULUI! Iar sărbătorirea ei nu va fi lipsită desigur, de o surpriză… află despre ce este vorba sâmbătă, începând cu ora 11!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *