Sotia profesorului si academicianului Nicolae Stoicescu, cunoscuta scriitoare si publicista (in revistele editate de Episcopia Dunarii de Jos, respectiv Episcopia Buzaului), voce indragita la Radio Trinitas, Lidia Popiţa Stoicescu  revine la Brasov pentru o noua lansare de carte.

Daca acum aproape un an, distinsa doamna Stoicescu ne-a vorbit despre bucuriile prilejuite de popasul meditativ in lumina ortodoxiei, intr-o serie de eseuri care ne aminteau ca adevarul, dincolo de orice aparenta relativista, este lipsit de plural, de data aceasta Lidia Popiţa Stoicescu a pregatit un volum de poezii.

Joi, 26 aprilie, 2011, la Librăria Şt.O.Iosif din Braşov, la ora 14 lansăm volumul de versuri DACĂ N-AR FI CULORILE (Editura Semne-Artemis, 2011), în prezenţa autoarei. Evenimentul va fi prezentat de CIPRIAN OLINICI, Director de Programe la Radio Trinitas Bucureşti, Pr. Prof. Dr Ovidiu Moceanu şi lect.univ. dr. Virgil Borcan.

Vă aşteptăm!

2 răspunsuri

  1. Buna , Lidia draga !

    Nu pot spune ca nu am fost tulburata vazndu-te pe Trinitas….Multe ganduri, multe intrebari, multe amintiri….

    Daca acest mesaj ajunge la tine si vrei, da-mi un semn pe mail.

    Colega ta de demult,
    Marina

  2. Buna ziua,
    Stiu ca sotul dvs. istoricul N. Stoicescu era nascut la Slatina. Ne/am bucura daca ati dori sa scrieti cateva amintiri pe care sa le publicam in revista noastra ,,Memoria Oltului,, ce apare lunar la Slatina. Daca dositi puteti trimite textul insotit de cateva imagini la adresa de mail tilvanoiu.ionel@yahoo.com. Puteti vedea revista pe http://WWW.MEMORIAOLTULUI.RO. Va multumim. Prof. Ion Tilvanoiu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *