Pregătiţi-vă pentru un bildungsroman medieval, cu ordine secrete şi provocări redutabile…. dar nu vă pregătiţi prea serios: în fond cât de departe poate ajunge un protagonist pe care îl cheamă Kremvurşt von Schlitz? Să nu ne luăm după aparenţe, de când e numele o piedică în calea vitejiilor, mai ales când de la Paris şi până la Posada e loc şi timp suficient de desfăşurare? Iată un roman în care acurateţea istorică e pur întâmplătoare, în schimb umorul şi prospeţimea abordării nu. Tot suntem noi românii mari amatori de intrigi şi preocupaţi de secretele din umbră, iată că avem un roman care să răspundă cu umor şi imaginaţie acestei provocări.

Vă aşteptăm MARŢI , 7 iunie, ora 14,  la LIBRĂRIA Şt.O.Iosif din Braşov, la lansarea romanului NEPOVESTITELE TRĂIRI ALE TEMPLIERILOR ROMÂNI. Vor prezenta:

Prof. dr. EVELINA CIRCIU, critic literar,
MARIO DEMEZZO, vicepresedinte Grupul Editorial ALL.

Despre autor:

Adrian Voicu s-a nascut la 14 martie 1970 la Nehoiu, in judetul Buzau. A publicat in revistele culturale Apollon (2007), Luceafarul (2009) si Arges (2010). Adrian Voicu a castigat in anul 2009 premiul special pentru proza la Festivalul de Literatura „Lili” al Asociatiei Scriitorilor Bucuresti. In 2010, in volumul colectiv Premiile Lili – Antologia Festivalului de Literatura Lili, Editia I, a reeditat doua capitole din cartea „Intre doua decolari”.

2 Responses

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *