Magda Carneci lanseaza FEM la Brasov

28/06/2011

Dacă e joi, măcar o dată pe lună, e Seara Facultăţii de Litere Brasov, cu invitaţi prestigioşi, într-o atmosferă destinsă, cu dialoguri vii şi cu volume proaspete. Luna aceasta aducem în atenţia publicului un roman (sau să fie un document psihanalitic, un poem o mărturie spirituală? – rămâne de văzut) al Magdei Cârneci (poetă, critic de artă şi eseistă): FEM, o explorare a universului feminin (generic sau nu – de asemenea rămâne de văzut), cu o deschidere emoţională spre teritorii mai puţin explorate, aşa cum observa Simona Sora.

 JOI, 30 iunie, 2011, ora 18:00, vă aşteptăm la Librăria Şt.O.Iosif din Braşov, la lansarea romanului FEM (Cartea Românească, 2011), de Magda Cârneci. Evenimentul va fi prezentat, ca întotdeauna, când vine vorba de Serile Facultăţii de Litere Braşov, de Andrei Bodiu şi Adrian Lăcătuş.
Vă aşteptăm

2 Comments

  • Sever Gulea 30/06/2011 at 2:06 pm

    Multumim de sesizare. Din pacate, prezenta domnului Caius Dobrescu nu a fost confirmata in invitatia la eveniment pregatita de organizatori. Nu este insa exclus ca domnia sa sa apara! Va asteptam oricum, la lansare!

  • skias onar 30/06/2011 at 11:33 am

    Imi pare ca in anuntul evenimentului s-a strecurat o eroare cu privire la prezentatorii lansarii. Daca ma uit pe afis, constat ca printre cei ce vor prezenta se afla si domnul Caius Dobrescu. Numele lui lipseste insa din prezentarea dumneavoastra. Speram sa nu fie decit o eroare pasagera. Nu credem ca aceasta greseala vine din rea intentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *