E plină lumea de teorii ale conspiraţiei, de specialişti în paranormal, ufologie şi atacuri informaţionale. Nu sunt însă atât de mulţi care să poată oferi discursurilor riscante din aceste discutabile domenii de cercetare şi temeiuri ştiinţifice şi, implicit, măcar o doză posibilă de credibilitate (dacă nu pentru o întreagă teorie, măcar pentru câteva fenomene generale). Cu o pregătire militară longevivă, o specializare în radare, arme geofizice şi climatologice, generalul dr. EMIL STRAINU s-a apropiat în investigaţiile sale de instrumentele de atac psihotronic şi parapsihologic, în jurul cărora plutesc şi astăzi controverse interminabile.

Sâmbătă, 23 iulie 2011, începând cu ora 12, Librăria Şt.O.Iosif primeşte vizita generalului dr. Emil Străinu. Oaspetele nostru va vorbi atât despre ultimele sale publicaţii, din care nu lipsesc discuţii pe marginea fenomenului paranormal în România  şi pe marginea valorificării parapsihologiei în arena publică şi politică şi va prezenta o serie de aparate şi dispozitive (o parte din ele brevetate şi chiar premiate în străinătate) care pot fi folosite în apărarea împotriva unor atacuri infoenergetice.

Fie că sunteţi firi curioase sau sceptice, veţi avea prilejul să întâlniţi un discurs şi o tematică inedite, veţi avea prilejul fie să vă deschideţi orizontul de cunoaştere sau măcar să vă amuzaţi copios.
Vă aşteptăm!

One Response

  1. Hi! Ce se intampla cu emisiunile generalului Emil Strainu? Nu locuiesc in tara si nu stiu daca ceva sa intamplat si de ce nu mai apare pe nicaieri generalul?Daca cineva aici vede mesajul as fi incantata sa stiu adevarul.Am apreciat mult emisiunile si invitatii sai.Va multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *