Poate că acele concedii petrecute după jumătatea lunii august au ceva aparte: chiar dacă soarele îşi mai pierde din strălucire, chiar dacă aglomeraţia se mai domoleşte, iar zilele se scurtează, totuşi momentele de vacanţă din această perioadă sunt trăite parcă mai intens ca niciodată – să fie oare tocmai pentru că eşti înconjurat de atâtea indicii care îţi amintesc ultimativ, de  faptul că vara e trecătoare, de faptul că trebuie să te bucuri de fiecare clipă?

Tocmai pentru în această perioadă senzaţiile sunt mai vii şi dorinţele de a profita de fiecare moment sunt mai intense,  credem că şi apetitul pentru lectură creşte proporţional. De aceea, am pregătit promoţii variate care să pregătească cele mai bune opţiuni de lectură pentru concediu:

În luna august, la Libraria St.O.Iosif Brasov si pe www.libris.ro:

Orice titlu publicat de Editura All beneficiază de 20% reducere

Orice tilu publicat de  Editura Rao beneficiază de 30% reducere

Editura Herald a lansat o nouă ediţie a campaniei Librarul Iscusit (vă aşteptăm aşadar la Librăria Şt.O.Iosif) – o mulţime de titluri cu 20% reducere.

Peste 100 de titluri de la Editura Humanitas sunt incluse în promoţia 1,2,3 Ia ce carte vrei! – la două titluri cumpărate primiţi 10% reducere, la trei titluri cumpărate primiţi 20% reducere.

Cu siguranţă va fi un sfârşit de vară spectaculos!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *