Adăugăm încă o promoţie  lunii august, care îi va bucura cu siguranţă mai ales pe iubitorii de SF and fantasy şi pe toţi cei care iubesc o carte bună de suspans sau pagini rafinate semnate de autori contemporani  cu ştaif. Pe lângă Editurile All (20% reducere la orice titlu), Humanitas (campania 1,2,3 Ia ce carte vrei), Herald (campania Librarul Iscusit), Rao (30% reducere la orice titlu) şi Litera (20% reducere), în luna august şi Editura Nemira completează sfera tentaţiilor de lectură la ofertă specială. Reţeta este deja cunoscută, e vorba de matematică distractivă, operaţia de adunare preferată a oricărui cititor: 2+1. La două titluri cumpărate de la Editura Nemira, al treilea este gratuit.

Să menţionăm că Editura Nemira tocmai a început reeditarea seriei populare Gheaţă şi Foc, semnată George R. R. Martin (din care au apărut deja, într-un format nou şi durabil: Urzeala Tronurilor şi Încleştarea Regilor).

Ale câteva sugestii proaspete pe care vi le facem: seria Asasinului, semnată Robin Hobb şi un nou titlu din seria de autor Julian Barnes – Puls.

Va asteptam la Libraria St.O.Iosif Brasov si pe www.libris.ro!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *