Chiar dacă de abia ne pregătim să intrăm în luna decembrie şi suntem mai aproape  de vacanţa de iarnă decât de cea de vară, parcă sună bine când auzi de Căldură mare… nu de schiţa lui Caragiale, însă tot de ceva care înfierbântă capetele, monşer. E vorba de un nou volum din seria atât de populară semnată Jeff Kinney, JURNALUL UNUI PUŞTI.

Şi pentru că viaţa de puşti îşi are farmecul şi provocările ei nu doar la şcoală, ci şi în afara ei,  de data aceasta, buclucaşul Greg Heffley lasă deoparte terenul minat al gimnaziului şi se pregăteşte pentru o vacanţă plină de surprize, în compania unui căţel năzdrăvan. De reţinut este faptul că Greg nu mai păstrează titlul de puşti universal de unul singur… a venit şi vremea puştoaicelor, a venit vremea să aflaţi cum e să fii fata nouă într-un colectiv care te respinge şi care te ridiculizează şi cum e să arăţi tuturor că eşti cea mai bună. A venit şi vremea aventurilor lui Nikki şi însemnărilor unei puştoaice.

VINERI, 25 .11. 2011, începând cu ora 17,  la Librăria Şt.O.Iosif ne pregătim să primim o mulţime de puşti… lansăm în exclusivitate în Braşov mult aşteptatele volume de la Editura ART:

JURNALUL UNUI PUŞTI 4 – CĂLDURĂ MARE şi ÎNSEMNĂRILE UNEI PUŞTOAICE.

Vă aşteptăm cu un concurs şi cu premii surpriză!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *