A venit decembrie şi vorbim despre ea ca despre o lună a sărbătorilor. Şi dacă tot vorbim, de ce ne-am mulţumi doar cu anticipaţia, cu decorurile de sezon şi cu urările de bine? Parcă am putea trece la nişte celebrări mai concrete. Elevii liceelor şi şcolilor din Braşov n-au mai stat pe gânduri aşa că au pregătit, chiar de Sf Nicolae, un eveniment deosebit, în spiritul festiv al lunii pe care tocmai am inaugurat-o.

MARŢI, 6 XII, 2011, la ora 15, la Librăria Şt.O.Iosif Braşov, vă aşteptăm la activitatea UN MOŞ NICOLAE MUZICAL, coordonată de psiholog Diana Slăblilă (profesor la Colegiul Naţional Andrei Şaguna şi Şcoala Generală nr 6 din Braşov), parte din proiectul educaţional municipal DULCEA PASĂRE A TINEREŢII.

Evenimentul este susţinut de Libris care doreşte să reunească talentele musicale de la Colegiul National „Andrei Saguna”, Colegiul National „Dr. Ioan Mesota”, Colegiul National de Informatica „Grigore Moisil”, Liceul „Andrei Muresanu”, Colegiul „Emil Racovita” si Liceul de Muzica „Tudor Ciortea” Braşov.

Invitat special al evenimentului va fi CORUL CORONA MELOS dirijat de prof Camelia Epure.

Vă aşteptăm!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *