Săptămâna aniversară a Librăriei Șt.O.Iosif (Salonul Șt.O.Iosif împlinește un an de la inaugurare) nu avea cum să nu fie  plină de evenimente.

Chiar dacă se apropie sărbătorile, asta nu înseamnă că toată lumea a intrat deja în vacanță, dimpotrivă, unii dezvoltă preocupări cât se poate de intense în domeniul lor de activitate… chiar de dimensiunile unui tratat. Până la urmă, e drept că în preajma Crăciunului și a Anului Nou se trăiesc cele mai mari bucurii, dar și cele mai adânci depresii, atunci când nu ai posibilitatea să fii în preajma unei comunități pe care o îndrăgești. Așa că ne-am gândit, alături de Editura Trei, să îndreptăm atenția publicului spre o lansare dintr-un domeniu de mare interes, atât pentru specialiști, cât și pentru profani: sănătatea mintală.

MIERCURI 14.12.2011, la orele 16, lansăm TRATATUL DE PSIHOPATOLOGIE ȘI PSIHIATRIE PENTRU PSIHOLOGI (Editura Trei, 2011) – autori: prof univ FLORIN TUDOSE (profesor de psihologie clinică și psihiatrie), conf univ CĂTĂLINA TUDOSE, lect univ LETITIA DOBRANICI.

Vor fi prezenți și vor vorbi prof univ FLORIN TUDOSE și prof univ PETRU LISIEVICI (Decanul Facultății de Psihologie și Pedagogie, Universitatea Spiru Haret din Brașov).

Tot miercuri, ne destindem mai apoi, începând cu ora 18, în deja familiara atmosferă a Clubului ROCKSTADT Brașov la ultima ediție din acest an a CenaKLUBului TIUK! Va fi o ediție pe cinste, alături de ALEXANDRU VAKULOVSKI și MONI STĂNILĂ, cu lecturi publice, poezie, discuții, concursuri (premiate cu cărți!!) și atmosferă tovărășească… în spiritul celei de care vorbește moderatorul evenimentului Mihail Vakulovski în volumul său: TOVARĂȘI DE CAMERĂ: Student la Chișinău.

Vă așteptăm!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *