Sunt zile de sărbătoare la Libris, zile în care trăim pe de o parte, bucuria aniversării unui an de la inaugurarea Salonului Șt.O.Iosif și zile în care trăim, pe de altă parte, anticiparea marii sărbători a Crăciunului. Ne aflăm în preajma acestor evenimente care ne îndeamnă la apropiere și comuniune, deși pregătirea lor este, așa cum știm, cât se poate de solicitantă și de epuizantă, în luna decembrie. Poate tocmai pentru a ne aminti că urmează momente frumoase de celebrare, dincolo de agitația pregătirilor, am găsit de cuviință să organizăm lansarea unei cărți al cărei mesaj este acela al aflării armoniei și liniștii spirituale.

JOI, 15.12.2011, la Librăria Șt.O.Iosif Brașov, am lansat volumul MAEȘTRII DESTINULUI, semnat Aurora Sităruș, în compania autoarei și a publicului numeros present în salonul de carte pe care îl vom sărbători sâmbătă, 17 decembrie.


Evenimentul a fost deschis de ANA ONIȚĂ, Director General Libris Brașov care a urat bun venit invitaților, amintind faptul că este cât se poate de emoționată să-și împlinească dorința de a o avea alături pe Aurora Sităruș, chiar la momentul aniversar al librăriei.

A vorbit apoi ADRIANA NICOLAE, editorul independent care a publicat volumul lansat care a vorbit despre motivația de a publica o astfel de carte  aparte de autoeducare. Într-o lume care naște confuzie și zbatere permanentă, în care toți suntem măcinați de frământări interioare, Aurora Sităruș a reușit, așa cum a sugerat Adriana Nicolae, să alcătuiască un ghid pentru o viață echilibrată, din care nu lipsesc sfaturile și exercițiile practice de regăsire a echilibrului spiritual. Vorbitoarea a remarcat și faptul că succesul cărții se datorează capacității autoarei de a transcrie pe hârtie, într-o manieră simplă și accesibilă chestiuni și dificultăți destul de complexe cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi. Cel mai puternic mesaj al cărții, surprins de Adriana Nicolae se referă la apelul la intuiție pe care îl lansează autoarea: ascultându-ne mai des intuiția, nu vom da greș!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g1dm7muDyUA&feature=youtu.be[/youtube]

A luat cuvântul apoi PETRICA GALAN- TARACHIU, din partea Centrului Holistic Spirit de Lumină, o organizație cu scopuri terapeutice care abordează persoana în patru dimensiuni: corporală, emoțională, mentală și spirituală, urmărind identificare și vindecarea problemelor cu care se confruntă fiecare din aceste dimensiuni ale individului. Petrica Galan Tarachiu a apreciat volumul Aurorei Sităruș, pentru caracterul practic al lecțiilor pe care autoarea le oferă publicului – tocmai această trăsătură deschide posibilitatea aflării unor strategii utile într-o lume cât se poate de tulbure și deschide calea fiecăruia de a deveni maestrul propriului destin.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jMQ-7HvW_mE&feature=youtu.be[/youtube]

A oferit un discurs si autoarea, AURORA SITĂRUȘ care a vorbit despre geneza volumului lansat. Cartea s-a născut tocmai în urma unor necesități a cursanților din cadrul terapiei propuse de Aurora Sităruș, necesități cu implicații mai ales practice. Așa cum știm, în orice abordare terapeutică cea mai dificilă etapă este aceea a implementării soluțiilor învățate și a adaptării lor la problemele imprevizibile de zi cu zi. Tocmai pentru a veni în întâmpinarea acestei etape, autoarea a găsit de cuviință să publice o carte care, așa cum s-a sugerat, ar fi doar începutul unei serii pe care Aurora Sităruș intenționează să o ofere publicului în anul următor. La finalul discursului, vorbitoarea a intrat în dialog cu cei prezenți și a oferit autografe.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_btfBwoNb9M&feature=youtu.be[/youtube]

Mulțumim pentru vizită doamnei Aurora Sităruș și colaboratorilor ei, mulțumim și publicului pentru disponibilitatea de a găsi un răgaz prielnic meditației într-o lună atât de agitată.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *