Sperăm că ați avut parte de un Crăciun minunat, cu multe cadouri și bucurii împărtășite cu cei dragi. Ne aflăm acum în acel moment de respiro, în perioadă dintre sărbători, dintre Crăciun și Anul Nou, când ne îndreptăm atenția spre activități recreative, relaxante, înaintea marii festivități de la sfârșit de an. Și dacă tot avem nevoie de o scurtă pauză de la petrecut și distracție (căci da, atunci când petreci laborios și cu tipic ajungi să… obosești în cele din urmă), ce alegere mai potrivită în acest sens putem găsi, dacă nu lectura? Vă sugerăm o proză accesibilă cu subiecte vesele, la evenimentul pregătit împreună cu profesoara Florina Mamina.

MIERCURI, 28 .12. 2011, ora 13, vă așteptăm la LIBRĂRIA ȘT.O.IOSIF BRAȘOV la lansarea volumelor MOMENTE CU HAZ (proză amuzantă inspirată din viața școlară) și ÎN GOANA TIMPULUI (o narațiune centrată pe motivul ferestrei – simbolul relației omului cu lumea), ambele semnate de FLORINA MAMINA și publicate de EDITURA PASTEL.

Vor prezenta, alaturi de autoare: ȘTEFAN ARANYOSI (Președintele Comisiei de Cultură a Consiliului Județean Brașov), prof. ION TOPOLOG POPESCU, prof. LUCIA STĂNESCU, poetul NICOLAE STOIE, graficianul DIANA CARAMAN, .

Vă așteptăm!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *