Îl știți cu siguranță pe Florin Iaru, cunoscutul poet optzecist, realizator de emisiuni culturale și membru în echipa redactionala de la Catavencii. Ultimul său volum, apărut încă din toamnă, la Editura Polirom este o colecție de povestiri-amintiri, din vremuri mai mult sau mai puțini tulburi, cu personaje pitorești de ieri și de azi, cu scriitori faini, întâmplări savuroase din viața trăită sub dictatură sau în libertate, toate văzute din perspectiva unui… fraier de București (un membru al categoriei suprasociale despre care cei de la Cațavencii spun că ar fi: băiat inteligent și tare la opinii).

Întâmplător sau nu, în această perioadă au reînceput ninsorile… „iarna pare să-și sufle mucii drept pe parbriz” la Brașov, amintindu-ne de o poezie semnată Florin Iaru, așa că am pregătit o întâlnire pe cinste:

JOI, 19 .01.2012, ora 15, avem plăcerea să vă invităm la lansarea volumului FRAIER DE BUCUREȘTI (Editura Polirom, 2011) în compania autorului, FLORIN IARU. Evenimentul va fi moderat de ANDREI BODIU și vor vorbi ALEXANDRU MUȘINA și ROMULUS BUCUR.

Vă așteptăm!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *