Final de februarie și nu prea, am spune după vremea de afară (la Brașov tocmai s-a așternut un nou strat de zăpadă). Babele de la începutul lui martie se anunță tare rele. Fiecare dă o încurajare primăverii: micii comercianți pun buchețelele de flori la vedere chiar și pe ger iar oamenii își dăruiesc unii altora mărțișoare. Uneori poate chiar și un gând bun ajută: iar noi suntem cu gândul Târgului Internațional de Carte și Muzică de la Brașov, un vestitor mai convingător al primăverii, sperăm noi.

Ediția din 2012 a acestui eveniment este deosebită și asta pentru că are loc sub un nou acoperiș: Business Park Brașov, cel mai modern și spațios centru expozițional din orașul de la poalele Tâmpei. Situat în zona comercială a orașului, în preajma celor mai circulate artere rutiere, Business Park Brașov oferă un spațiu de expunere generos, beneficiază de finisaje moderne și parcare proprie de 670 de locuri. Tocmai aici, tradiția și modernitatea vor face casă bună, pe parcursul a 4 zile în care vizitatorii vor avea parte de lansări, recitaluri și spectacole și desigur, de multă muzică și carte. Nume mari, precum Dan Puric, Grupul Anatoly sau Dalma vor urca pe scena Targului.

Spot targ carte 2012

Ediția a 9-a a Târgului Internațional de Carte și Muzică de la Brașov își va aștepta cu drag vizitatorii, între 22 – 25 martie 2012.

Vom reveni cu mai multe amănunte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *