Chiar la venirea primăverii, mulți dintre noi ne plângem de o lipsă a tonusului, de o scădere a formei fizice și chiar de o stare dezagreabilă greu de definit. Chiar dacă în ochii celorlalți părem să fim în regulă și chiar dacă ne supunem la tot felul de investigații medicale (iar rezultatele par sa fie in ordine), resimțim o oboseală permanentă.

Explicația pentru acest fenomen, este, pe cât de generală, pe atât de valabilă: pe fondul creșterii bruște a luminozității în timpul zilei, atunci când trecem din februarie în martie și chiar până în aprilie, se instalează… astenia de primăvară. Dar nu e oarecum ironic? Tocmai în anotimpul care celebrează triumful regenerării și al renașterii, noi să ne simțim epuizați? Putem face ceva în privința asta: cum ar fi, să urmăm pilda primăverii, anotimpul care celebrează vitalitatea și reinventează natura. Așadar, afectați sau nu de astenia de care vorbeam, iată un moment prielnic pentru reinventare, pe toate planurile – fie ca vorbim de relatii, cariera sau chiar de perspectiva asupra vietii in ansamblu! Primul pas în acest proiect? Lecturile de reinventare!

In perioada 16-19 martie, va asteptam pe www.libris.ro dar si la Libraria St O Iosif Brasov sa va bucurati de o reducere de 25% la toate cartile de DEZVOLTARE PERSONALA!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *