Mai este atât de puțin timp până la evenimentul pe care îl pregătim cu atâta pasiune în fiecare an, acea bunăvestire culturală de la Brașov, de la finalul lunii martie. Și pentru că lucrurile bune și frumoase merită promovate, astăzi, la Librăria Șt.O.Iosif Brașov am stat la dispoziția presei pentru a oferi toate informațiile legate de cea de-a 9a ediție a TÂRGULUI INTERNAȚIONAL DE CARTE ȘI MUZICĂ. E vorba de o ediție prin care ne dorim să îi facem pe toți vizitatorii să se (re)îndrăgostească de Brașov, o ediție la care personalitatea culturală și comercială a vechiului burg transilvănean să transpară în cât mai multe evenimente.

Și pentru că Brașovul are un potențial comercial recunoscut, pentru că ne doream să ne aliniem la standarde expoziționale moderne, am ales să desfășurăm ediția a 9a a Târgului în cel mai modern centru de afaceri, un loc pe care îl dorim mai aproape de brașoveni, anume BRAȘOV BUSINESS PARK. Aici vor poposi, timp de 4 zile, cele mai cunoscute edituri și case de discuri care îi vor încânta cu siguranță pe toți vizitatorii.

În același timp, într-o ambianță atât de specială și de agreabilă veți avea ocazia să vă familiarizați și cu fața culturală a Brașovului, mai ales la evenimentele centrate în jurul autorilor locali (de la profesori, scriitori și inginieri) pe care dorim să îi facem cât mai cunoscuți.

Ediția din acest an a Târgului aduce și elementele cu care sunteți deja familiari: șiruri neîntrerupte de manifestări artistice și culturale și spectacolele de seară (nelipsite!)  la care veți avea ocazia să îi admirați pe DAN PURIC, DALMA, GRUPUL ANATOLY, GEORGE CUSTURĂ etc.

Mulțumim sponsorilor CONTEMPO CARS și EXIM BANK pentru sprijinul acordat și multumim desigur si colaboratorilor PRIMĂRIA, CONSILIUL JUDEȚEAN, CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE BRASOV și UNIVERSITATEA TRANSILVANIA BRAȘOV.

Vă așteptăm așadar, începând de joi, ora 10, la Brașov Business Park (Str.IONESCU CRUM nr 1)

PROGRAM DE VIZITARE:

JOI, VINERI, SÂMBĂTĂ – 10-19

DUMINICĂ 10-17

Acces – cu mașina – de pe strada Calea București – stânga, după sensul giratoriu din dreptul restaurantului McDonalds

– cu autobuzul – liniile 6 și 22 (până la capătul din cartierul Astra)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *