Urmează un debut de săptămână plin la Brașov, ofertant și variat în același timp, în cadrul a două serii de întâlniri cu personalități culturale sonore, întâlniri devenite deja tradiționale la Brașov

Luni, 2.04.2012, începând cu ora 16, la Librăria Șt. O. Iosif Brașov, primim vizita ADINEI DINIȚOIU și a lui ALEXANDRU MATEI, în cadrul unei noi ediții a Serilor Facultății de Litere Brașov, moderata de profesorii: ANDREI BODIU, ALEXANDRU MUSINA si ADRIAN LACATUS.

Adina Dinițoiu (redactor la OBSERVATOR CULTURAL) propune un volum inedit de critică literară: PROZA LUI MIRCEA NEDELCIU. PUTERILE LITERATURII IN FATA POLITICULUI ȘI A MORȚII (Editura Tracus Arte, 2011), un studiu de referință al operei unuia din cei mai importanți autori optzeciști.

Alexandru Matei (lector universitar, ales de Revista 22 drept cel mai bun eseist român în 2007) a pregătit un volum intitulat sugestiv MORMÂNTUL COMUNISMULUI ROMÂNESC (Editura IBU Publishing, 2011), în care pledează pentru o abordare detașată și rațională a comunismului românesc, aplecându-se critic și asupra discursului intelectual postdecembrist.

MIERCURI, 4.04.2012, începând cu ora 19, la ROCKSTADT Brașov, avem întâlnire cu acidul și savurosul caricaturist si artist vizual, DAN PERJOVSCHI (cel care locuiește în Rahova…dar expune la New York), în cadrul unei noi ediții a CenaKLUBULUI TIUK! organizat de Mihail Vakulovski, moderat de MIHAIL VAKULOVSKI si FLAVIUS ARDELEAN. Vom fi prezenți și noi, cei de la Libris, cu volumul 20/22 – DOUĂZECI DE ANI DE TEXTE (Editura Cartea Romaneasca, 2011 – o colecție de articole semnate de Perjovschi care trasează în cheie critică istoria României ultimilor 20 de ani).

Vă așteptăm!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *