Îl cunoașteți bine și vă impresionează de fiecare dată: e printre puținii… „nebuni” care, într-un context al descurajării, al disoluției naționale, al umilinței zilnice, își declară speranța și încrederea în poporul român.  Un actor talentat, un profesionist al scenei, un vorbitor neconvențional care își îndrăgește compatrioții, un apologet al ortodoxiei și al cultului memoriei ca pârghii de revigorare din apatia generală, aproape că nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este vorba de DAN PURIC, cel pe care l-am avut invitat și la ultima ediție a TÂRGULUI INTERNAȚIONAL de CARTE ȘI MUZICĂ de la BRAȘOV.

Într-o seară memorabilă, Dan Puric a pledat celor prezenți o lectie despre  demnitate, despre recăpătarea verticalității omului în fața divinității, a evocat figurile dragi care au întrupat această calitate și și-a exprimat convingerea că românii au tărie spirituală.

În urma lui Dan Puric au rămas o mulțime de inimi însuflețite și optimiste. Vă oferim măcar câteva fragmente din amintirea acelei seri memorabile care să vă însuflețească și pe voi: 50 de cărți cu autograf –  50 de cărți care poartă o semnătura a unui autentic izvor de vitalitate și umor. Volumul FII DEMN semnat de Dan Puric e disponibil in stoc limitat pe www.libris.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *