Un domeniu în care și România se poate mândri cu performanțe reale, tradiționale, recunoscute la nivel internațional este sportul. Pe cât de mândri ne fac să ne simțim victoriile aduse de atleții români la competițiile mondiale, pe atât de efemeră se întâmplă să le fie gloria. Ieșind din lumina reflectoarelor arenei, sportivii triumfători de ieri cad adesea pradă uitării pentru majoritatea categoriilor de public. Tocmai de aceea este minunat când experiențele lor sunt puse între pagini – când eforturile și biografiile spectaculoase și pline de sacrificii ajung să devină pilde pentru generațiile următoare, într-o formă cât se poate de accesibilă.

LIBRIS BRASOV are deosebita placere sa va invite SÂMBĂTĂ, 26.05.2012, ora 13,  la LIBRĂRIA ȘT.O.IOSIF BRAȘOV, la lansarea volumului autobiografic „REVERSUL MEDALIEI” de ANDREEA RADUCAN.

Alaturi de Andreea Raducan, la eveniment vor partcipa: Mihai Covaliu – campion olimpic la scrima si antrenor coordonator al lotului national – impreuna cu echipa lui.

Andreea Raducan, multipla campioana mondiala si olimpica la gimnastica, organizeaza un turneu de promovare a cartii autobiografice – „Reversul medaliei” – in 8 orase din tara (Craiova, Brasov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Iasi, Constanta)

„Reversul medaliei” este o carte extrem de emotionanta despre sportul de mare performanta, despre o sportiva care a gasit resursele necesare pentru a merge mai departe dupa nedreptatea de la Sydney. O carte care ne indeamna sa reflectam la propriul nostru destin, la inechitatile si durerile pe care le-am avut noi insine de infruntat.

Aceasta carte autobiografica a fost scrisa la dorinta publicului, care a urmarit tremurand de emotie in fata televizorului competitiile gimnastelor din Romania. Si eu am fost una dintre ele. Performantele sunt asemanatoare, insa povestea fiecareia este diferita. Cat de frumoasa si grea este viata unui sportiv, a unei gimnaste de performanta! Cata munca si cate sacrificii sunt necesare pentru a deveni cel mai bun din lume! Si ce simte un campion cand saluta publicul de pe cea mai inalta treapta a podiumului. „Reversul medaliei” spune o poveste despre care a vorbit o lume intreaga.
Incepand din 19 mai, pornim in turneul de lansare a cartii. Ne dorim sa ajungem aproape de cei care vor sa afle detaliile unei povesti impresionante”, declara Andreea Raducan.

Vă așteptăm!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *