Luna iunie a debutat sub semnul abundenței și nu doar din punct de vedere hidrologic (plouă infernal în luna lui Cireșar) ci și din punct de vedere editorial. În preajma apropierii vacanțelor de tot soiul, multe edituri au pregătit o ofertă tentantă. Iar dacă ploile nu mai par să se termine, până una alta nu ne putem plânge că nu avem ce citi, sub orice acoperiș sau streașină ne-am adăposti. Iată și propunerile noastre de reduceri pentru luna iunie:

EDITURA RAO -30% reducere la orice titlu – multe romane pentru copii, volume noi din seriile de autor Christian Jacq sau Agatha Christie precum și un nou roman de John Irving.

EDITURA CORINT – 30% reducere la orice titlu – vă amintim că a apărut varianta de buzunar a popularei serii Cercul Secret.

EDITURA LEDA -30% reducere la orice titlu – o mulțime de titluri noi cu tematică fantasy

EDITURA NEMIRA- 25% reducere la orice titlu -apariții cu greutate (și la propriu și la figurat): un nou volum de Stephen King, o nouă enciclopedie a religiilor, precum și patru volume SF impresionante (semnate inclusiv de autori români)

EDITURA HUMANITAS – 30% reducere la orice titlu – apariții speciale dedicate lui I.L.Caragiale și un nou volum de Mircea Cărtărescu.

EDITURA LITERA – 20% reducere la 50 de titluri – o mulțime de cărți de dietă

Continuă promoția la:

EDITURA POLIROM – 20% reducere la 50 de titluri – în această lună am ales volume din colecția Biblioteca Polirom.

Lectură plăcută! Vă așteptăm le www.libris.ro și la Librăria Șt.O.Iosif Brașov!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *