Am spus adio și verii din acest an, am intrat în luna septembrie, sezonul reînceperii anului școlar, al sesiunilor parlamentare, al revigorării tuturor activităților profesionale în general. Cu toate acestea, pentru că vremea încă este frumoasă, pentru că păstrăm nostalgia escapadelor sau pentru că, dimpotrivă, de abia ne pregătim pentru un concediu planificat într-o perioadă cu soare mai blând, găsim că este potrivit să vă mai propunem încă o destinație de vacanță, în cadrul campaniei CĂRȚI ȘI CD-uri CU… DOR DE DUCĂ. De data aceasta, librarii de la Librăria Șt.O.Iosif Brașov vă propun câteva călăuze neconvenționale, pentru o călătorie în Anglia.

Oferim 15% reducere la:

AM CEVA SĂ-ȚI SPUN – Hanif Kureishi , Editura Humanitas

THE WALL -CD – Pink Floyd

WISH YOU WERE HERE – CD- Pink Floyd

PRIMUL ÎMPĂRAT -Jonathan Clemens, Editura All

ROMEO și JULIETA – William Shakespeare, Editura Humanitas

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2PBSSJ673vk[/youtube]

Pregătiți-vă așadar pentru o călătorie într-un spațiu  multicolor din punct de vedere cultural, dominat încă de moștenirea lui Shakespeare, infuzat însă cu doze de specific asiatic și surprize la tot pasul. Vizitați-ne la Librăria Șt.O.Iosif Brașov și alegeți-vă tovarășii de drum spre Anglia. Și pentru că am adunat deja o colecție frumoasă de volume și albume neastâmpărate pe care le vom convinge cu greu să se întoarcă în rafturi, am decis să prelungim și durata campaniei… la Librăria Șt.O.Iosif Brașov, cărțile și cd-urile prezentate în aceste ultime săptămâni  își păstrează dorul de ducă până in octombrie și vor beneficia de o reducere de 15%.

Vă mulțumim că ne-ați urmărit! Sever Gulea, Claudiu Raicu, Dorian Dron, Horia Nilescu, Adrian Lepus, Camelia Grama vă invită să recapitulați reperele de concediu ale acestei veri!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *