Întorși cu forțe proaspete din vacanță, în luna septembrie vă propunem o alegere de lectură provocatoare, un roman autohton semnat de Gabriela Adameșteanu. Vorbim de o scriitoare care și-a asumat convigător o dublă condiție: de cronicar și  făuritor de lumi, fie ele imaginare (prozele Gabrielei Adameșteanu sunt recunoscute și traduse și peste hotare), fie ele reale (nu se poate neglija contribuția autoarei la construcția societății civile românești postdecembriste).

Romanul Dimineața pierdută, un autentic bestseller românesc al anilor 80 vă va pregăti o experiență de lectură deosebită,  surprinzătoare: o călătorie în timp, prin salturi proustiene, între începutul de secol XX și anii 60, o panoramă a două epoci: una a construcției și alta a distrugerii României, un joc de oglinzi al perspectivelor narative și o mulțime de personaje și destine memorabile.  Vă invităm să (re)descoperiți una din marile voci ale literaturii române contemporane.

Vineri 28.09.2012, începând cu ora 18, sunteți așteptați la o nouă edițe a CLUBULUI DE LECTURĂ de la Librăria Șt.O.Iosif Brașov. Veți avea parte de o după amiază câștigată, discutând despre DIMINEAȚA PIERDUTĂ, romanul Gabrielei Adameșteanu, disponibil la Librăria Șt.O.Iosif Brașov cu 20% reducere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *