Faptul că suntem înzestrați cu o conștiință de sine, explică preocuparea  permanentă pentru propria noastră evoluție, pentru direcția  în care ne dezvoltăm, pe toate planurile. O vorbă veche spune că omul cât trăiește învață (și cât de adevărat pare să fie acest mesaj, mai ales în secolul dinamic pe care îl trăim).

Proverbul nu se referă însă doar la asimilarea de informații, ci are o semnficație mai largă… omul cât trăiește învață… să se descurce mai bine profesional, să fie mai virtuos, să fie mai fericit. În această aventură existențială a perfecționării personale, fie că ne ghidăm după repere ecleziastice sau laice, efectul este același: devenim mai buni, mai generoși, avem parte de o viață mai armonioasă.

Tocmai pentru că luna septembrie este luna școlarilor prin excelență, ne putem aminti în această perioadă că și noi suntem, pe plan personal… niște școlari eterni (și silitori desigur!). De aceea, în perioada 21.09-24.09, pe www.libris.ro toate cărțile din categoria DEZVOLTARE PERSONALĂ și RELIGIE beneficiază de o reducere de 25%.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *