La Librăria Șt.O.Iosif Brașov ne-am obșinuit să organizăm evenimente variate, de la lansări de carte și muzică și până la aniversări naționale, sărbători dedicate scriitorilor și altor personalități notabile. Într-un an de zile, prozatori, critici literari, poeți ne vizitează librăria destul de des, dar  în general doar o dată pe an se întâmplă ca ei să apară în librărie în calitate de protagoniști ai lansărilor volumelor semnate chiar de domniile lor. În după-amiaza de la finalul acestei săptămâni ne-am bucurat să asistăm la doborârea (neintenționată) a unui record în această privință, a numărului de cărți lansate de un singur autor, într-un singur an la librăria din Brașov.

VINERI, 5.10 , la Librăria Șt.O.Iosif Brașov ne-am întâlnit pentru a treia oară în 2012, pentru a lansa un nou volum semnat de  AURORA SITĂRUȘ: CHANNELLING – MODALITATE DE AUTOCUNOAȘTERE (Editura Simra 2012).

Am avut privilegiul să deschid acest eveniment și să subliniez că apariția editorială nu a fost prilejuită însă de rațiuni competitive, ci mai degrabă de nevoia publicului de informație structurată pe un anumit domeniu, nevoie pe care Aurora Sităruș a identificat-o la cursurile și seminariile pe care le-a ținut. Acest al treilea volum lansat de Aurora Sităruș se situează tot în perimetrul literaturii de dezvoltare spirituală, mizând pe necesitatea autocunoașterii. Pornind de la capcanele pe care le întinde epoca contemporană (printre care și tentația de a supraprecia provocările cotidiene, de a construi mentalități infalibilie, de a dori controlul asupra a tot ce ne înconjoară, de a prețui prea mult standarde exterioare impuse), cartea autoarei pledează pentru eliberearea de sinele fals și pentru autocunoaștere. În acest sens, volumul lansat propune mijloace accesibile tuturor de facilitare a experiențelor de introspecție și căutare a esențelor individuale: de la exerciții de respirație și concentrare și până la stări de meditație care să prilejuiască realizarea channellingului – adică o modalitate de comunicare cu entități superioare, o modalitate prin care ne putem clarifica scopurile în viață și ne putem conștientiza potențialul pe care îl ignorăm.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Lo3GrFHcpZo[/youtube]

Din partea Editurii Simra a vorbit PETRICA GALAN care a apreciat-o pe Aurora Sităruș drept un maestru, un învățător îngăduitor care vine în întâmpinarea discipolilor. Cărțile autoarei îi încurajează pe cei care le citesc să își câștige libertatea, să își depășească dependențele și se dovedesc călăuze de încredere pentru cei care caută să se cunoască mai bine. În opinia vorbitoarei, volumul lansat trebuie citit cu sufletul și nu (doar) cu mintea, fiind o lucrare dedicată deloc întâmplător chiar fiicei autoarei, Simona Sităruș , cea care s-a dovedit un channeller aproape perfect.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aYwkPlC19pU&feature=youtu.be[/youtube]

AURORA SITĂRUȘ și-a privit cărțile lansate la Librăria Șt.O.Iosif drept prilejuri bune pentru a aborda noi seturi de întrebări venite din partea publicului. În această perspectivă, fiecare volum apărut oferă ocazia de atingere a unei noi trepte în călătoria spirituală a cititorilor dar și a scriitoarei. Cărțile Aurorei Sităruș au fost gândite de către autoare drept manuale în vederea familiarizării cu o imagine plenară asupra universului, în vederea deschiderii posibilității de armonizare cu toate dimensiunile sale. Și volumul lansat vineri subliniază necesitatea accesării subconștientului și nu prin gândire logică, ci mai degrabă prin intuiție, atâta timp cât o parte din realitățile universale nu pot fi pătrunse prin raționamente obișnuite. Channellingul, ca modalitate de autocunoaștere presupune  atingerea unui nivel superior al vibratiei personale care sa permita comunicarea telepatică: cu persoanele din jur, cu entități superioare și chiar cu noi înșine.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OhcFySZ1W2I[/youtube]

În acest sens, Aurora Sităruș a oferit o serie de exemple practice de channelling, cum ar fi momentul în care cineva se gândește la o persoană ca în următorul moment să se întâlnească sau să primească un telefon de la acea persoană.De asemenea, Aurora Sităruș a răspuns și câtorva întrebări din public (ca de fiecare dată, lansarea volumelor ei capătă reliefuri interactive) și a povestit câteva din experiențele interesante pe care le-a trăit la Vatican sau la situl unor biserici vechi, experiențe care au ilustrat funcționalitatea și utilitatea channellingului.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QAhdgTwyYto[/youtube]

În urma întâlnirii călduroase pe care am avut-o cu Aurora Sităruș, am putut rezuma mesajele autoarei într-o formă încurajatoare și concentrată: universul este deschis, unitar și binevoitor, ține doar de noi înșine, de felul în care ne raportăm la el și la entitățile care îl populează, pentru a atinge starea de armonie și de împlinire. Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune lungă de autografe și desigur… cu promisiunea unei noi întâlniri, unei noi lansări de carte.

Mulțumim Aurorei Sităruș și Editurii Simra pentru după-amiaza energizantă pe care au oferit-o publicului și mulțumim tuturor celor care au fost prezenți pentru disponibilitatea și răbdarea de a continua călătoria autocunoașterii.

Volumul CHANNELLING – MODALITATE DE AUTOCUNOAȘTERE (Editura Simra, 2012) e disponibil și pe www.libris.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *