Pentru cei care și-au cultivat obișnuința lecturii, cititul reprezintă o activitate esențială pe care o caută cu regularitate, atunci când își aleg cărți din librărie  în fiecare lună . Cei mai puțin familiari cu acest obicei probabil că se gândesc de mai multe ori înainte de a investi banii într-un volum care le face cu ochiul. Însă atât cititorii ocazionali, cât și cititorii veterani se simt adesea în dificultate când vine vorba să aleagă o anume carte: numărul de titluri disponibile care crește săptămânal, prețul pe alocuri prohibitiv (ca să nu mai vorbim de eterna criză economică în care trăim) ne sporesc tot felul de rețineri când vine vorba de a cumpăra un volum care să ne aducă satisfacții. Tocmai aceste rețineri ne stimulează uneori să căutăm a ne justifica în fața noastră și a altora, pentru investiția într-o anume carte pe care am făcut-o.

Unele lecturi pur și simplu nu au nevoie de justificări și nu ar trebui să le căutăm, în afara purei curiozități care ne-o stârnesc, în afara promisiunii incitante pe care o anunță. Depășim bariera de selecție și de preț și vă propunem, în fiecare săptămână, câte un titlu pe care să-l alegeți pentru că… pur și simplu vă place să citiți.

În fiecare marți, pe www.libris.ro și la Librăria Șt.O.Iosif Brașov, vă aducem în atenție o carte de suflet, la un preț cât se poate de convingător, cu 50% reducere!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *