Acum cativa ani, să vorbești unui român de rând despre o zi de vineri neagră ar fi însemnat să trimiți cu gândul la ceva catastrofe superstițioase sau măcar la una din acele zile în care totul merge prost – de la cele mai mărunte lucruri, cum ar fi micul dejun sau cumpărăturile și până la cele mai importante: întâlniri de afaceri, prezentări sau discursuri.

Pentru americani, din 1961 și până astăzi, Black Friday, ziua de vineri care urmează imediat Zilei Recunoștinței reprezintă momentul oficial de debut al cumpărăturilor pentru sărbătorile de Crăciun, câștigându-și reputația de cea mai aglomerată zi a anului, din acest punct de vedere. La aceasta reputatie  contribuie desigur  inițiativa comercianților de a oferi o mulțime de reduceri. În ciuda faptului că este o tradiție practicata in SUA,  obiceiul a fost preluat pe întreg mapamondul iar astăzi, Black Friday este un fenomen global, de care profită chiar și cei cu atitudini mai… antiamericane.

Așadar și în România cărțile ajung să fie integrate în circuitul Black Friday. Din acest an, si la noi în țară, de vinerea neagră se tem doar… prețurile. Pe www.libris.ro am pregătit o ofertă surpriză. Pe 23.11.2012, oferim reduceri masive – reduceri intre 30-85% la toate cele 147.787 de titluri:

CARTI CU 40% REDUCERE

CARTI CU 50% REDUCERE

CARTI CU REDUCERE intre 50 si 85%

CARTI IN ENGLEZA CU 30% REDUCERE

Alegeti cu spor si pregatiti-va de lectura cat mai curand… cartile vor ajunge la voi cu un curier rapid (oferta speciala de Black Friday- doar 4,99 RON).

One Response

  1. Pingback: Alte reduceri de Black Friday

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *