Se apropie marea sărbătoare a creștinătății pe care o așteptăm așa cum cere datina, cu brad împodobit, masă îmbelșugată și sufletul deschis. La Librăria Șt.O.Iosif Brașov anticipăm spiritul  acelor zile și seri de poveste printr-un obicei străvechi  din tezaurul spiritual românesc: colindatul. În buna tradiție a generozității pe care o oferă drept pildă  Crăciunul, primim cu recunoștință cadoul colindătorilor, un cadou muzical deosebit, cu urări de sănătate, fericire și prosperitate.


 

În acest an, la Librăria Șt.O.Iosif Brașov crainicii muzicali ai Crăciunului sunt JUNII CETĂȚII DE LA RUPEA care vă vor aduce bucuria în inimi și vă vor pregăti sufletește pentru marea seară de Ajun. Pe 14.12.2012, începând cu ora 12:30 vă așteptăm la Librăria Șt.O.Iosif Brașov pentru a primi mesajul optimist al colindătorilor, pentru a simți magia Crăciunului!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z1qM94riI9g[/youtube]

Între 14.12.2012 și 15.12.2012, cu ocazia FESTIVALULUI DATINILOR DE CRĂCIUN (ediția a IV-a),  JUNII CETĂȚII de la RUPEA și GHEORGHIȚĂ RADU colindă Săcelele Brașovului și oferă un spectacol festiv care va avea loc pe 14.12.2012, ora 17:30 la Sala de Sport a Liceului Teoretic George Moroianu din Săcele. Intrarea este liberă!

Vă așteptăm!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *