Tocmai ce au trecut sarbatorile de iarna iar cei mai multi dintre noi ne-am reintalnit cu rudele de prin toate colturile tarii,   la marile si traditionalele reuniuni de familie. Dincolo de bucuria reintalnirii, a sentimentului apartenentei, asemenea reuniuni aduc inevitabil fata in fata, simpatii si antipatii mai vechi sau mai noi intre unchi, matusi, nepoti, frati, cumnati si asa mai departe. Cand traiesti intr-o familie numeroasa, cu temperamente incandescente, cu intrigi incalcite si personaje excentrice, nu e exclus ca o reuniune de proportii sa iti starneasca temeri la fel de mari ca… apropierea sfarsitului lumii. Dar putem fi optimisti: sarbatorile au trecut, am supravietuit apocalipsei si reuniunilor de familie.

Ne ramane sa facem haz de necaz si sa lasam umorul sa ne binedispuna. De aceea ne-am gandit sa citim romanul lui Jonathan Tropper, o poveste in care rudele unei familii numeroase se reintalnesc sub acelasi acoperis, timp de sapte zile, cu ocazia unei inmormantari.

Va asteptam VINERI, 25.01.2013, la Libraria St.O.Iosif din Brasov sa discutam si sa ne amuzam pe marginea retetelor pentru… dezastru domestic,  la o noua editie a Clubului de Lectura, in cadrul careia vom discuta despre romanul AICI NE DESPARTIM, de Jonathan Tropper, disponibil cu 25% reducere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *