În luna iubirii, celebrăm și ne exprimăm dragostea pentru cei dragi. Dragostea, acel sentiment care ridică o dublă provocare: aceea de a ști cum să te împarți, păstrându-ți identitatea și aceea de a ști cum să te desparți, fără să te îndepărtezi prea mult. Desigur, e un echilibru delicat în dragoste, acela între distanță și apropiere… un echilibru pe care îl exersăm însă, de mai bine de 3 ani, într-o poveste frumoasă pe care am trăit-o și pe care o trăim alături de cărți.

Cărți multe apar în fiecare zi, în fiecare săptămână, în fiecare lună… dintre acestea, câteva ne ajung în mâini și ne împărțim timpul, gândurile și lumile o bună bucată de timp alături de ele… apoi cartea se închide, o lăsăm în urmă și mergem mai departe… dar de fapt nu o uităm, de fapt păstrăm atmosfera ei și amintirea ei până la o nouă redescoperire, de fapt îi prelungim experiența în… taifasuri și în stări de spirit.

După sute de recenzii, patru târguri de carte, nenumărate lansări și alte evenimente, pe blog.libris.ro, de 3 ani de zile, suntem la fel de nedespărțiți de lectură. Celebrăm cu voi dragostea de lectură, derulând povestea blog.libris.ro, în peste 300 de cărți, privind optimiști spre viitor –traim o dragoste care va dura cu siguranță, mai mult de 3 ani…

În perioada 22.02.2013 -25.02.2013, oricare din TITLURILE RECENZATE pe blog.libris.ro, disponibile pe www.libris.ro beneficiază de o reducere de 25%.

2 Responses

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *