La inceputul primaverii, aveti parte de vestitori pe masura care nu tin cont de capriciile vremii dar care anunta o vitalitate culturala certa. De 1 martie va vestim… Targul International de Carte si Muzica de la Brasov!

Între 21.03 si 24.03, la Business Park Brașov va avea loc cea de-a 10-a Ediție a Târgului Internațional de Carte și Muzică de la Brașov, o ediție aniversara care va celebra acest eveniment longeviv, cu o personalitate distinctă.

Din luna martie a anului 2003 si până în luna martie a anului 2013, Târgul de la Brașov organizat de Asociația Libris Cultural și partenerii săi a crescut și s-a împlinit după pilda primăverii, prin  vitalitate și entuziasm, prin dimensiunile sale memorabile. Fiecare ediție a căutat să aducă mai aproape cultura de brașoveni, să asigure o vizibilitate accesibilă cărților și cdurilor, într-o atmosferă potrivită intereselor vizitatorilor.

De la prima ediție și până astăzi, Târgul de la Brașov a adus laolată tot mai mulți participanți și oaspeți de seamă. Dincolo de abundența ofertei, de reducerile practicate de edituri și case de discuri, Târgul de la Brașov a mizat întotdeauna  pe caracterul dinamic și viu al culturii dezvaluit în nenumăratele lansări, recitaluri, mese rotunde și desigur, spectacolele de seară memorabile pe care le-a oferit celor care i-au călcat pragul.

De la cadrul în care este organizat (Business Park Brașov –cel mai modern centru expozițional din oraș) și până la agenda evenimentelor, din care nu lipsește promovarea scriitorilor și artiștilor locali dar și a celor cu renume național și internațional,  Târgul de la Brașov aduce la un numitor comun trecutul și prezentul, noutatea și tradiția. Acest spirit este sărbătorit în fapt, de ediția a 10-a a evenimentului.- nu vor lipsi lansările de carte numeroase ale editurilor locale sau nationale., vom avea si multi artisti muzicali lansati si desigur, o duminică folclorică memorabilă.  Asa cum v-ati obisnuit, veți avea parte de seri magice la Târg: vor evolua pe scena de la Business Park nume mari precum HORAȚIU MĂLĂELE, VASILE ȘEICARU, MARIA MAGDALENA DĂNĂILĂ sau DUMITRU FĂRCAȘ.

Experiența celor peste 20 de ani de activitate în slujba culturii a Asociației Libris transpare la ceas aniversar, în celebrarea celei de-a 10a ediții a unui eveniment de excepție. Vă invităm să sărbătoriți alături de noi, astfel încât și în 2013, să scriem împreună  povestea frumoasă a primăverii culturale,  alături de vestitorul acesteia: Târgul Internațional de Carte și Muzică de la Brașov.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *