De Ziua Femeii, toti domnii au  pregatit doamnelor surprize frumoase, ca semn al pretuirii frumusetii si feminitatii. La Libraria St.O.Iosif Brasov, am completat paleta de cadouri cu un dar muzical pe masura.

VINERI, 8.03.2013, la Libraria St.O.Iosif Brasov am lansat albumul VREME TRECE, NU TE-NTREABA, semnat de GABI si REMUS-FORMATIA TRANSILVANIA.


Evenimentul a fost deschis de VIRGIL ONITA, Directorul Asociatiei Libris Cultural Brasov care a urat un sincer La multi ani doamnelor prezente la lansare si a salutat invitatii.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7Ie3v91wnwQ[/youtube]

SILVANA ENACHE a amintit faptul ca membrii Formatiei Transilvania nu sunt la prima colaborare cu Libris Brasov. Titlul acestui nou material discografic ne aduce aminte de faptul ca lucrurile sunt efemere, fara ca asta sa rapeasca insa bucuria de a trai.

Formatia Transilvania a intrepretat apoi cantecul care da titlul albulumui, dedicat tuturor prezentelor feminine din sala.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZxEnbiqSAkE[/youtube]

Au luat cuvantul si membrii formatiei: GABI BASTON a marturisit ca este coplesit de emotie, in vreme ce REMUS BOGDAN si-a exprimat speranta ca acest album sa ajunga la sufletele ascultatorilor. RADU a multumit lui Dumnezeu ca i-a adus in fata acestei realizari iar LOREDANA si-a dorit ca toti sa se bucure de aceste melodii.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dlqpsi05BAE[/youtube]

Trupa a interpretat apoi o piesa cu mesaj primaveratic: De scoti un pom in gradina.

SILVANA ENACHE a dat apoi microfonul sotiilor artistilor. Doamnele au multumit si i-au felicitat pe soti pentru cei 20 de ani de activitate. Au luat cuvantul apoi si personalitatile publice prezente la lansare, Nicolae Vlad Popa si Dumitru Puchianu, care au avut de asemenea cuvinte de lauda la adresa interpretilor.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wUoGQTYdJ34[/youtube]

Recitalul a continuat cu un alt cantec de pe album Haide mandra dupa mine.

VIRGIL ONITA a incheiat evenimentul multumind vorbitorilor si interpretilor, marturisind ca doreste sa ii revada la a 10-a editie a Targului International de Carte si Muzica de la Brasov. Publicul a cerut un bis, iar Formatia Transilvania a intrerpretat la final Haide padurare!

Multumim tuturor pentru participare, speram ca ati avut parte de o zi a femeii… memorabil de muzicala!

One Response

  1. felicitari pentru evenimentele frumoase. va rugam sa dati de stire si catre bookuria.info cand mai aveti asemenea manifestari. nu promitem ca ajungem, dar sigur le vom arata cititorilor nostri minunatele intamplari de la libris. Felicitari!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *