In prima zi a Targului International de Carte si Muzica ediția 2013, vă invităm să (re)cunoașteți o instrumentistă minunată. Îndrăgostita de orasul natal-Brasov, naista GEORGIA GULEA este nelipsita de la toate evenimentele locale.

A absolvit Liceul de Artă Brașov și apoi Universitatea Națională de Muzică București, a făcut și un master-class cu Gheorghe Zamfir.  Are 2 CDuri editate la activ, colaborari cu orchestrele Operei si Filarmonicii Brasov,precum si numeroase turnee de concerte in strainatate.

A  participat cu interpretări instrumentale   la lansari de carte, la întâlniri diplomatice, la emisiuni Tv si radio, locale și naționale.  Georgia se implică activ în viața culturală brașovene, alături de comunitatea greacă, săsească sau evreiască de la Poalele Tâmpei.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SVSjVBKzNoc[/youtube]

Aproape 90% din repertoriul abordat de Georgia consta in piese adaptate si intepretate in premiera absoluta la nai! Este vorba de un repertoriu cât se poate de divers: muzica clasica (instrumentala,dar si adaptata din repertoriul vocal opera), chansonette franceze; muzica folcorica- romaneasca, greceasca, sud-americana, germana; muzica traditionala evreiasca, turceasca, azera, georgiana, ruseasca, armeneasca; muzica usoara- greceasca, italiana, americana etc; muzica medievala si renascentista, muzica de film, muzica contemporana, opera moderna, tango etc

La deschiderea Targului International de Carte si Muzica de la Brasov, editia 2013,  Georgia  ne-a pregatit, ca de obice,  cateva surprize, pe care va invitam sa le descoperiti JOI, 21.03.2013,  la ora 14, la BUSINESS PARK BRAȘOV

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *