Bunavestire culturală adusă  Târgul Internațional de Carte și Muzică de la Brașov a fost de bun augur: nenumăratele lansări de carte și cd-uri prilejuite de ediția a 10a a tradiționalei manifestări culturale de la Brașov au fost doar începutul unui maraton care, iată se întinde pe o lună întreagă. În aprilie, vă aducem aproape lecturi proaspete, cduri cu muzică tradițională, o ediție specială a Cinematecii Șt,O.Iosif (în ton cu perioada Postului Paștelui) și o ediție aparte a Clubului de Lectură (la care îl vom avea invitat pe scriitorul DAN LUNGU). Vă invităm, de asemenea să vă cunoașteți scriitorii preferați: fiecare final de săptămână aduce la Brașov un autor contemporan popular, la o întâlnire cu cititorii.

Pregătiți-vă așadar să trăiți bucuria cărților, a muzicii și a filmului  și să o împărtășiți… la evenimentele  de la Librăria Șt.O.Iosif Brașov. Iată și calendarul:

VINERI , 5.04.2013 , ora 16:30 vă propunem o întâlnire cu AURORA LIICEANU, la lansarea volumului SUPUSE SAU REBELE (Editura Polirom, 2013). Evenimentul va fi moderat de Ana Oniță, Director General Libris Brașov și o va avea invitată și pe psihologul Diana Slăbilă.

VINERI, 12.04.2013, la ora 18:30 vă așteptăm să o întâlniți pe GABRIELA ADAMEȘTEANU, pentru a discuta despre volumul care a s-a bucurat de succes nu doar în România, ci și la Salonul de la Paris: PROVIZORAT (Editura Polirom,). Evenimentul va fi moderat de Ana Oniță, Director General Libris Brașov.

Tot VINERI, 12.04.2013, la ora 20:00 urmează o ediție specială a CINEMATECII ȘT.O.IOSIF: proiecția unui film care rezonează cu atmosfera spirituală a Postului: ȚARUL (regia Pavel Lungin).

SÂMBĂTĂ, 13.04.2013, la ora 13 vă facem un cadou de primăvară muzical: ȘTEFAN BĂRBĂTEI lansează albumul TINEREȚEA-I FLOARE RARĂ (producție Libris Brașov). Prezintă: SILVANA ENACHE și VIRGIL ONIȚĂ, Președintele Asociației Culturale Libris Brașov.

Tot SÂMBĂTĂ, 13.04.2013, la ora 14:30 vă propunem prietenilor cărților o întâlnire cu ILEANA VUPESCU, la lansarea ultimului ei roman: NOI, DOAMNA DOCTOR, CÂND O SĂ MURIM? (Editura Tempus, 2013). Evenimentul realizat în parteneriat cu Asociația pentru Turism și Ecologie Bucovina și Centrul Cultural Reduta Brașov va fi moderat de Ana Oniță, Director General Libris Brașov.

VINERI, 19.04.2013 veți face cunoștință cu DANIELA ZECA BUZURA, autoarea unei trilogii îndrăgite: ISTORIA ROMANȚATĂ A UNUI SAFARI, DEMONII VÂNTULUI și OMAR CEL ORB (toate publicate la Editura Polirom). Evenimentul va fi moderat de Ana Oniță, Director General Libris Brașov.

VINERI, 26.04.2013, la ora 17, îl veți întâlni pe VLAD T.POPESCU, la lansarea cărții DACĂ ÎNCĂ NU AI REUȘIT (Editura Pro Dao). Evenimentul va fi moderat de Ana Oniță, Director General Libris Brașov.

SÂMBĂTĂ, 27.04.2013, la ora 16 vă propunem o ediție specială a CLUBULUI DE LECTURĂ: discuții pe marginea a două volume apărute la Editura Polirom: SUNT O BABĂ COMUNISTĂ și ÎN IAD TOATE BECURILE SUNT ARSE. La evenimentul moderat de Ana Oniță, Director General Libris Brașov, va participa însuși autorul cărților discutate, DAN LUNGU.

Vă așteptăm!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *