Așa cum am anunțat, luna aprilie la Librăria Șt.O.Iosif Brașov stă sub semnul apropierii dintre cititori și scriitorii preferați. Continuăm să vă aducem în atenție nume mari ale literaturii române contemporane. De data aceasta vă propunem o întâlnire cu o scriitoare care și-a asumat o dublă condiție: de cronicar și de făuritori de lumi în același timp: Gabriela Adameșteanu este o cunoscută prozatoarea (romanele ei, precum: Dimineața pierdută, Drumul egal al fiecărei zile sau Provizorat au avut mare succes la critică și la public și au fost traduse și peste hotare) dar și un contributor important la cristalizarea societății civile postdecembriste, ca membră a Grupului pentru Dialog Social, ca redactor al Revistei 22.


 

VINERI, 12.04.2013, ora 18:30 vă așteptăm să o întâlniți pe GABRIELA ADAMEȘTEANU și să discutați despre ultimul ei roman nominalizat la premiul Cartea Anului (România Literară și Fundația Anonimul), la premiul Uniuninii Scriitorilor din România, secția proză. PROVIZORAT este o poveste de cuplu care poartă amprenta adâncă a epocilor sumbre pe care le traversează România în secolul XX, înainte și mai ales după cel de-al Doilea Război Mondial.

La evenimentul moderat de Ana Onita, Director General Libris Brasov participa si cadrele Facultatii de Litere Brasov: Adrian Lacatus si Ruxandra Ivancescu.

Vă așteptăm!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *