Perioada Paștelui este prilejul ideal pentru a ne arăta prețuirea pentru cei dragi, în buna lecție a generozității oferită de sărbătoarea creștină. Ne-am pregătit pentru a veni în întâmpinarea dispozițiilor voastre de a face bucurii apropiaților și am pregătit o mulțime de promoții la cărți… și nu numai.

Lectura, așa cum știți deja, se poartă în orice anotimp și în orice context. Dar se poate particulariza cu o atmosferă contextuală: în luna mai, lectura se asortează bine cu o atmosferă primăveratică: aer liber, liniște și o cană minunată de… ceai, mai răcoritor în această perioadă

Până la abundenta masă de Paști mai sunt însă câteva zile, așa că vă invităm să anticipați lectura dar și tentațiile ospățului pascal cu ceva la fel de aromat… ceaiurile și accesoriile de servire a ceaiului, marca Tea Garden. Descoperiți aroma fructelor exotice, a mixurilor inedite, descoperiți ceainicele și cănile personalizate și faceți un cadou original celor dragi.

În perioada 29.04.2013 -4.05.2013, ceaiurile și accesoriile de ceai Tea Garden, de la Librăria Șt.O.Iosif beneficiază de o reducere de 10%!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *