Dacă luna aprilie a fost perioada în care am prelungit spiritul Târgului Internațional de Carte și Muzică de la Brașov, perioada în care v-am invitat să cunoașteți, în fiecare săptămână câte un autor consacrat  al spațiului literar și public autohton, în luna mai, la Librăria Șt.O.Iosif Brașov, cultivăm mai departe varietatea și vă aducem în atenție evenimente deosebite.

Și pentru că luna mai are semnificații istorice importante, atât pe plan internațional cât și pentru România ( e luna în care se sărbătorește Ziua Victoriei , încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, e luna în care se celebrează Ziua Europei dar și Ziua în care s-a citit Declarația de Independență a țării noastre), am ales să pregătim două evenimente la Librăria Șt.O.Iosif care îi vor încânta în primul rând pe toți pasionații de istorie. Pe lângă acestea însă, avem și surprize literare, muzicale și desigur noi ediții ale Cinematecii și Clubului de Lectură.

Iată și calendarul evenimentelor din luna mai:

VINERI, 10.05.2013 la ora 17 lansă volumul SCRISORILE CONTESEI DE CHOU-FELUR – La Fee Blanche (Editura Pastel, 2013), alături de autoare. Moderator: Ana Oniță, Director General Libris Brașov

VINERI, 17.05.2013, la ora 11:30 avem un invitat special: avocat GAVRIL DEJEU, fost ministru de interne vine la Brașov pentru a lansa volumul PE FIRUL EVENIMENTELOR (Editura Zeit, 2013). Prezintă: prof univ dr Alexandru Ioans, Decanul Facultatii de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Spiru Haret București, Mihai Albu, fost vicepreședinte al Curții de Apel Brașov, prof univ dr Cristinel Murzea, Decanul Facultății de Drept din cadrul Universității Transilvania Brașov.

VINERI 17.05.2013, la ora 13, lansăm volumul de poezii IUBIRILE INDRIS de Liliana Spătaru (Editura Zeit, 2013). Moderator: Ana Oniță, Director General Libris Brașov.

Tot VINERi, 17.05.2013, la ora 20 este programată proiecția lunii mai, în cadrul CINEMATECII de la Librăria Șt.O.Iosif: vă oferim spre vizionare o producție independentă, un film de dragoste cu Joaquin Phoenix și Gwyneth Paltrow: TWO LOVERS, în regia lui James Gray.

JOI , 23.05.2013, primim vizita lui LARRY WATTS care ne aduce continuarea bestsellerului Ferește-mă Doamne de prieteni: lansăm volumul CEI DINTÂI VOR FI CEI DIN URMĂ – ROMÂNIA ȘI SFÂRȘITUL RĂZBOIULUI RECE (Editura Rao, 2013).

SÂMBĂTĂ 25.05.2013, la ora 13, lansăm CD-ul OF LELIȚĂ FEVRONIȚĂ al interpretei Cristina Gheorghiu (producție Libris Brașov). Prezintă Virgil Oniță, Președintele Asociațeiei Libris Cultural.

VINERI 31.05.2013, la ora 18, vă așteptăm la o nouă ediție a CLUBULUI DE LECTURĂ la care vom discuta despre o comedie literară celebră, al cărei autor a primit premiul Pulitzer în 1981: CONJURAȚIA IMBECILILOR de John Kennedy Toole.

Vă așteptăm!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *